Zo geef je je gezicht thuis een peeling

Zo geef je je gezicht thuis een peeling

Een stralende huid wil iedereen. En wat als we je vertellen dat dit met een peeling binnen handbereik is? Door dode huidcellen met een peeling te verwijderen, maken een grauwe huid en diverse huidproblemen plaats voor een egale huid en mooie glow. En het allerfijnste: met onze speciale thuispeeling-set kun je je gezicht vanuit je eigen badkamer een effectieve peeling geven! 

Wat is een peeling voor het gezicht? 

Met een peeling verwijder je dode huidcellen en onzuiverheden van je gezicht. Het is dus ideaal wanneer je een doffe huid en onzuiverheden hebt. Maar een peeling vermindert ook fijne lijntjes en rimpels, hyperpigmentatie en grove poriën. Voor vrijwel iedere huid is er met een peeling dus wel winst te behalen! Je kunt je gezicht thuis een milde peeling geven met een exfoliant of scrub of gebruik onze handige thuispeeling-set. Wil je het helemaal goed aanpakken? Ga dan ook eens langs bij een IMAGE Skincare Professional voor een sterkere peeling.  

Gebruik deze set voor een ultieme thuispeeling 

Aangezien we het je graag zo makkelijk mogelijk maken, hebben we een handige set voor een thuispeeling samengesteld. Met de Ultimate Peel Set – The Home Edition geef je je gezicht een krachtige peeling, gewoon vanuit je eigen badkamer. Het gebruik is heel simpel: met de vijf producten uit de set en een handig stappenplan kun je direct aan de slag met de thuispeeling. We hebben zelfs aan de kleinste details gedacht! Zo ontvang je als kers op de taart gratis een IMAGE Skincare haarband, zodat je het ultieme spa-gevoel compleet kunt maken.  

 Hoe de thuispeeling werkt 

De thuispeeling-set is ideaal wanneer je in een korte tijd een mooi resultaat wilt bereiken. En dat is te danken aan het powerduo dat in de set zit. Het AGELESS – Total Resurfacing Masque en VITAL C – Hydrating Enzyme Masque zijn twee gezichtsmaskers die ieder op hun eigen manier dode huidcellen verwijderen. Het AGELESS masker bevat diverse zuren, waaronder glycolzuur, en zorgt voor een egale huid. Door de grondige reiniging maakt het eigenlijk de weg vrij voor het VITAL C masker om diep in de huid te komen.   

Als tweede stap breng je het VITAL C – Hydrating Enzyme Masque óver het eerste masker aan op je huid, zodat ze elkaar versterken. Dit masker, met onder andere vitamine C, salicylzuur en melkzuur, lost dode huidcellen op door de toegevoegde papaya- en ananasfruitextracten en laat je huid maximaal stralen! Doordat het een gezichtsmasker is op basis van enzymen bevat het een milde korrel, wat dode huidcellen direct verwijderd. Een echt powerduo, dat je een zijdezachte huid geeft met een instant glow en het gevoel alsof je rechtstreeks uit de salon komt. 

Heb je de ‘thuispeeling’ smaak helemaal te pakken? Bekijk dan ook eens onze andere thuisbehandeling, die zich richt op het behandelen van maskne. Bekijk hieronder direct de thuispeeling waar we het over hebben. 

De beste versie van je huid creëren we samen 

IMAGE Skincare oprichtster en huidspecialiste Janna Ronert: “Een gezonde huid moet je op een zo'n eenvoudig en effectief mogelijke manier kunnen realiseren.” Daarom hebben we niet alleen een uitgebreid assortiment met skincare producten, maar kun je ook terecht bij 400 IMAGE Skincare Professionals in Nederland en België. Heb je een vraag over een thuispeeling? Of wil je je gezicht door een Professional laten behandelen, bijvoorbeeld door een van onze effectieve peelings? Neem dan contact op met de IMAGE Skincare Professional bij jou in de buurt, of stel direct jouw vraag via de chat rechtsonder onze website.  

 

En wil je op de hoogte blijven van het laatste IMAGE Skincare nieuws en interessante skincare feitjes, bijvoorbeeld over het gebruik van zuren of waarom spf zo belangrijk is? Volg ons dan op Facebook of Instagram of schrijf je in op onze nieuwsbrief and let's talk skin!