Winkelwagen
Gezichtsmaskers

Gezichtsmaskers

Gezichtsmaskers kopen

Lees verder
IMAGE MD - Restoring Post Treatment Masque

Dit revolutionaire masker kalmeert, verkoelt en herstelt de huid.

€ 65,00
I MASK - Anti-Aging Hydrogel Sheet Mask

Hydraterend sheet masker voor een instant youth-boost.

€ 47,50
I MASK - Hydrating Hydrogel Sheet Mask

Dit sheetmasker is een beauty-essential voor directe hydratatie. 

€ 47,50
I MASK - Firming Transformation Mask

Geef jezelf een moment van ontspanning en ontdoe je huid van vermoeidheid en stress. Intensief zuiverende kleisoorten en zacht polijstende korreltjes van Jojoba, laten je huid weer stralen!

€ 67,50
ORMEDIC - Balancing Gel Masque

Dit verkoelende gel-masker helpt je huid te herstellen van de dagelijkse schadelijke invloeden van buitenaf, zoals uitdroging of een teveel aan zon. En dat binnen slechts vijf minuten!

€ 48,50
I MASK - Anti-Aging Hydrogel Sheet Mask (1 stuk)

Hydraterend sheet masker voor een instant youth-boost.

€ 9,50
I MASK - Hydrating Hydrogel Sheet Mask (1 stuk)

Dit sheet masker is een beauty-essential voor directe hydratatie. 

€ 9,50
I MASK - Purifying Probiotic Mask

Ervaar de weldaad van dit versterkende masker: rijk aan probiotica, antioxidanten en voedende superfruits. Een gezonde smoothie voor je huid!

€ 56,50
AGELESS - Total Resurfacing Masque

Een heerlijk masker met natuurlijke zuren die de huid stimuleert om zich te hernieuwen

€ 45,00
VITAL C - Hydrating Enzyme Masque

Dit enzymmasker exfolieert de huid op milde wijze en zorgt voor een natuurlijke glow. 

€ 43,50

Gezichtsmaskers voor jouw huid

IMAGE Skincare heeft een groot aanbod aan gezichtsmaskers. Of je nu zoekt naar een natuurlijk, vochtinbrengend, kalmerend of hydraterend masker voor het gezicht: je vindt het bij ons! Twijfel je over welk gezichtsmasker je wil kopen of bij jouw huid past? Neem dan even contact met ons op voor persoonlijk huidadvies. De gezichtsmaskers kunnen worden gecombineerd met ieder ander product van IMAGE Skincare, zodat je snel en optimaal kunt genieten van zichtbare huidverbetering.

Hoe kies je het beste masker voor jouw gezicht?

Iedere huid is anders en daarom is het goed om te bekijken welk gezichtsmasker past bij jouw huidtype. Door eerst je doel vast te stellen kom je een stapje in de goede richting. Wil je hydrateren, kalmeren, of een masker dat helpt tegen huidveroudering? Voor ieder huidprobleem en/of huidwens is er een passend gezichtsmasker. 

 

Maskers tegen mee-eters

Wie last heeft van mee-eters wil er graag zo snel mogelijk vanaf. Dat kan gemakkelijk met een zuiverend gezichtsmasker dat zich specifiek richt op het verminderen van mee-eters door de poriën te zuiveren. Het I MASK – Purifying Probiotic Mask of AGELESS – Total Resurfacing Masque zijn daar voorbeelden van. Ontdek al onze gezichtsmaskers om mee-eters snel te verminderen.

Vochtinbrengende maskers

Kan je huid wel een hydratatieboost gebruiken? Dan is een vochtinbrengend of hydraterend gezichtsmasker een uitkomst. Hierdoor wordt het vochtgehalte van je huid in balans gebracht en voorkom je een droge huid. Ontdek op deze pagina al onze hydraterende maskers voor het gezicht.

Natuurlijke maskers

Op zoek naar een mild, natuurlijk masker voor het gezicht? Dan zit je hier goed. ORMEDIC is onze meest milde lijn en heeft een natuurlijk gezichtsmasker om je huid te voeden en kalmeren. Echter blijft het daar niet bij. Scroll even verder en ontdek al onze natuurlijke maskers die de huid op een milde manier verzorgen.