Winkelwagen

De IMAGE Skincare filosofie

In een branche waar onnodige chemicaliën worden gebruikt, heeft IMAGE Skincare oprichter Janna Ronert een missie om producten te ontwikkelen die worden aangedreven door botanicals en hoge percentages veilige, bewezen actieve ingrediënten - iets dat ze niet op de markt kon vinden. Als een schoonheidsspecialiste vechtend tegen rosacea, geloofde Janna dat alle vrouwen eenvoud, waarde en resultaten verdienen wanneer er gesproken wordt over hun huidverzorging - en verdienen zij de beste huid mogelijk. IMAGE Skincare is gestart in een klein appartement in 2003 met onze OG en best verkochte product voor de gevoelige huid - Vital C - en nu heeft IMAGE Skincare 13 collecties verspreid over meer dan 52 landen in de hele wereld. Samen met haar man, IMAGE Skincare klinisch directeur gecertificeerd plastic chirurg Dr. Marc Ronert, werkt Janna samen met topchemici om elk idee te formuleren en te ontwikkelen wat op de markt kan worden gebracht.Tegenwoordig is onze CEO een moeder van een tweeling, een advocaat en een internationale spreekster over gezondheid en welness die vrouwen inspireert over de hele wereld over haar passie en leiderschap. In 2012 werd Janna beloond met Ernst & Young’s Ondernemer van het Jaar Award, en werd erkend bij de top 200 CEO’s in het land.

“ To me, Skinspired represents everyone whose lives have been changed because our products have given them smooth, clear skin and a new found confidence.”

- Janna Robert, CEO IMAGE Skincare

Wereldwijd succes

IMAGE Skincare is een klinisch huidverzorgingsmerk, ondersteund door veilige, bewezen ingrediënten en slimme plantaardige ingrediënten - voor jouw gezondste huid ... ooit. Bedacht door een huidtherapeut, ontwikkeld door een plastisch chirurg, en vertegenwoordigd door een netwerk van 20.000 huidverzorgingsprofessionals over de gehele wereld. Dus je zou kunnen zeggen dat we huid van binnen en van buiten kennen: hoe je het kunt beschermen, wat het gezond maakt en hoe je het er jonger uit kan laten zien. Welke uitdaging een huid ook heeft, zonschade, acne, veroudering, rosacea, wij weten wat de oplossing is en we zijn hier om huidveroudering tegen te gaan.

Door professionals, voor professionals

Simpel gezegd, we kennen de huid. Onze multifunctionele producten bevatten de hoogste niveaus van actieve ingrediënten en worden gebruikt en geliefd door huidverzorgingsprofessionals. IMAGE Skincare klinisch directeur, Dr. Marc Ronert, ontwikkelt de formuleringen om ervoor te zorgen dat elke formule superieure effectiviteit en echte resultaten oplevert. Sommige van onze producten en behandelingen zijn zo actief, ze zijn alleen beschikbaar via een erkende professional. IMAGE Skincare geeft echt om uw huid en alles wat hiermee te maken heeft. Daarom is er voor elk soort huidtype een passend IMAGE Skincare product. One for all. Doordat de producten gemakkelijk zijn in gebruik, kan niet alleen een professional gebruik maken van de producten, maar kan de behandeling ook thuis worden voortgezet.