IMAGE Skincare Benelux huidtips blog

Deze 5 maskers doen zijn werk binnen 10 minuten


In de hectiek van ons dagelijks leven lijkt het te ontbreken aan tijd. In deze blog geven wij je 5 maskers die binnen no-time hun werk doen, voor dat selfcare momentje dat je verdient! 

Meer Lezen

De 8 beste skincare cadeaus voor de feestdagen 2023


Gift season staat voor de deur! En om jou wat tijd te beparen met nadenken over het perfecte cadeau, hebben wij alvast wat cadeautips voor je klaarstaan. Want een gezonde en stralende huid, daar wordt toch iedereen blij van? Happy giving!

Meer Lezen

Een natuurlijke glow? Deze producten helpen je daarbij!


Graag iedere dag een natural glow? Wij helpen je daar graag bij! Deze vijf producten dragen niet alleen bij aan huidverbetering, maar hebben ieder een focus op het creëren van een natural glow. Om altijd op een stralende manier de dag door te gaan. Lees je mee?

Meer Lezen

6 vragen aan IMAGE Skincare ambassadrice Dilan Sabah


Skinfluencer Dilan Sabah deelt al jarenlang tips over haar, make-up en skincare en voor laatstgenoemde noemt ze vaak IMAGE Skincare. In deze blog vertelt ze je meer over haar skincare tips, tricks en grootste skincare blunder. Lees je mee?

Meer Lezen

Skincare 101: dit is de juiste volgorde van je skincareroutine


Hoe verzorg je goed je huid zowel ’s ochtends als ’s avonds? Wanneer gebruik je de juiste producten en in welke volgorde? In deze blog geven we jou hét skincare stappenplan.  

Meer Lezen

Welke producten kun je het beste gebruiken bij zwangerschap?

 

Tijdens de zwangerschap kun je sommige producten goed gebruiken, en sommige kun je beter laten staan. In deze blog vertellen we je alles over huidverzorging tijdens de zwangerschap en zwangerschapsveilige skincare.

Meer Lezen

Zo gebruik je het anti-aging ingrediënt retinol op de juiste manier


Voordat je het anti-
aging ingrediënt retinol gebruikt, is het belangrijk om te weten hoe je het op de juiste manier inzet in je skincare routine. Lees het hier.

Meer Lezen

Deze 6 IMAGE Skincare producten zijn onmisbaar tijdens de herfst


De herfst is dé ideale periode om je huid te laten herstellen van schade die de zon tijdens de zomer aanricht. Ook is het een goed moment om je huid voor te bereiden op de winterperiode. In deze blog geven we je vijf IMAGE Skincare producten én een behandeling die je huid in optimale conditie brengt deze herfst. 

Meer Lezen

5 redenen waarom de IMAGE MD-collectie onmisbaar is in je skincare routine

 

Pak hyperpigmentatie en huidveroudering en help je huid herstellen met de IMAGE MD-collectie. Ontdek waarom deze collectie onmisbaar is in je skincare routine in deze blog.

Meer Lezen

Wat is het huidmicrobioom en waarom is het zo belangrijk?

 

We vergeten soms dat een gezonde huid vooral afhankelijk is van een sterke, stevige basis en een gezond huidmicrobioom. In deze blog leggen we je uit wat het huidmicrobioom is en waarom deze zo belangrijk is.

Meer Lezen

Hyperpigmentatie: wat is het en hoe kom je er vanaf?


Hyperpigmentatie is tegenwoordig één van de meest voorkomende huidproblemen. In deze blog vertellen we je wat het is, wat oorzaken zijn, en hoe je er vanaf komt. 

Meer Lezen

Dit is waarom een nachtcrème onmisbaar is in je skincare routine

 

Wist je dat je met een nachtcrème, door de hoge concentratie aan voedingsstoffen, je heel gericht een huidprobleem kunt aanpakken?

Meer Lezen

Een droge of vochtarme huid? Zo herken je hem


Heb je last van een (extreem) droge huid? Je bent niet de enige. De eerste stap is om te weten welke producten en voedingsstoffen het beste werken voor jou. Daar gaan we je bij helpen in deze blog.

Meer Lezen

5 weetjes over zonnebrandcrème voor je gezicht


De schadelijke uv-stralen van de zon kunnen heel wat schade aan je huid toebrengen. Wij vertellen je daarom graag 5 'must knows’ over zonnebrandcrème.

Meer Lezen

De evolutie van zonbescherming

 

Wist je dat zonbescherming één van de belangrijkste producten is om huidveroudering te voorkomen? Lees hier meer over de evolutie van zonbescherming én over onze nieuwe PREVENTION+ producten.

Meer Lezen

6 vragen aan skinfluencer Niny

 

Niny had een duidelijk doel toen ze aan een huidverbeteringstraject begon. Ze wilde af van haar oneffenheden, rode vlekken, hyperpigmentatie en littekentjes. In deze blog lees je hoe wij dat met behandelingen en producten bereikten. 

Meer Lezen

De 5 leukste Moederdag cadeaus

 

Het is bijna Moederdag! Dé dag van het jaar om je moeder nog iets meer liefde te geven dan normaal. En wat is er nu leuker dan huidverbetering cadeau te krijgen? Om je zoektocht naar het perfecte cadeau makkelijker te maken, hebben wij onze 5 leukste cadeaus voor Moederdag op een rijtje gezet.

Meer Lezen

De 5 beste ingrediënten voor een egale, stralende huid


Is een egale, stralende huid jouw ultieme skin goal? Wij vertellen je welke ingrediënten je in huis moet hebben.

Meer Lezen

Snel van puistjes afkomen: is het mogelijk?


W
e hebben allemaal wel eens te maken met een puistje
. Maar kun je snel van een puistje afkomen? Wij geven een aantal tips!

Meer Lezen

Stralend de lente door? Met deze producten en behandeling lukt dat


Met de overgang naar een nieuw seizoen is het goed om ook je skincare routine onder de loep te nemen. Zo is het in de lente vooral belangrijk om de juiste zonbescherming te gebruiken, te hydrateren en hyperpigmentatie te voorkomen. Benieuwd welke producten er niet mogen ontbreken in jouw lente-kastje? Wij vertellen het je!

Meer Lezen