Winkelwagen

IMAGE Skincare Benelux huidtips blog

Deze 6 IMAGE Skincare producten zijn onmisbaar tijdens de herfst


De herfst biedt naast prachtige kleuren ook veel voordelen op het gebied van huidverzorging! Het is de perfecte tijd om je huid te laten herstellen van zonbeschadiging en zich voor te bereiden op het winterse weer. Dit zijn dé 6 IMAGE Skincare producten én behandeling die je huid in topconditie brengen tijdens de herfst.

Meer Lezen

Dit zijn dé 7 zomerse musthaves


Geniet vooral van het zonnetje in de zomer, maar vergeet je huid niet te beschermen. In dit blog lees je precies welke musthaves je daarvoor nodig hebt.

Meer Lezen

4x waarom jij juist in de zomer een sheetmasker wil


Een sheetmasker mag niet ontbreken in jouw zomerse skincare routine. Zo hydrateert het de huid en is het een ideaal reisproduct. Waarom je nog meer niet zonder een sheetmasker de zomer door wil lees je in deze blog.

Meer Lezen

Alles over het verzorgen van droge handen


Heb je last van droge handen en wil je weten hoe je deze goed verzorgt? Wij vertellen je precies hoe je dat doet in deze blog én wat in ons assortiment hét beste product is om je handen goed te verzorgen. 

Meer Lezen

Wat doet vitamine C voor de huid en waarom is het zo belangrijk?


We kennen allemaal Vitamine C als krachtige antioxidant en super-ingrediënt. Door de verstevigende, herstellende eigenschappen is het geschikt voor ieder huidtype én eigenlijk onmisbaar in iedere skincare routine. Maar wat doet het nog meer voor je huid? Wij vertellen het je in dit blog!

 

Meer Lezen

Zo reken je af met vochtwallen onder je ogen


Word je iedere ochtend wakker met vochtwallen onder je ogen? Lees hier hoe ze ontstaan en onze tips om vocht onder je ogen te verminderen. Met de juiste producten kun je al zorgen voor een mooi resultaat!

Meer Lezen

Wat doet een chemische peeling voor je huid?


Een chemische peeling is de ideale start van effectieve huidverbetering. Het biedt vele voordelen om verschillende huidproblemen aan te pakken. Maar wat houdt een chemische peeling precies in? Wij vertellen je er in dit blog graag meer over.  

Meer Lezen

Dit is waarom antioxidanten goed zijn voor je huid


Antioxidanten zijn een must voor ieder huidtype en iedere huidbehoefte. Lees hier waarom en welke antioxidanten serums en crèmes wij aanraden. 

Meer Lezen

Niacinamide: een hype of hulpmiddel?


Niacinamide is een ingrediënt dat de laatste tijd veel in opspraak is gekomen. Steeds vaker is het te vinden op de ingrediëntlijst en je zou het daarom een hype kunnen noemen. Maar is dit label terecht? Wij zochten het voor je uit! 

Meer Lezen

The Six Secrets Of Serums


Wist jij dat een serum zorgt voor versnelling in huidverbetering? En dat je weinig product nodig hebt, voor veel resultaat? In deze blog lees je 6 redenen waarom een serum onmisbaar is in je skincare routine.

Meer Lezen

Verbrand door de zon: wat nu?


Hoewel de zon heerlijk is, is een goede zonbescherming te allen tijde belangrijk! Je wil natuurlijk een verbrand en rood gezicht voorkomen en je huid goed onderhouden. Ben je toch verbrand? Dan vertellen wij je in deze blog precies wat je daartegen kunt doen. Lees je mee?

Meer Lezen

Your Daily Skin Routine voor een gezonde huid in drie stappen


De beste versie van je huid creëren begint met een dagelijkse huidverzorgingsroutine. Binnen IMAGE Skincare noemen wij dit Your Daily Skin Routine en dit is onze holy grail - oftewel een stappenplan om de huid zowel ‘s ochtends en ‘s avonds goed te kunnen verzorgen. Benieuwd naar tips om je huid goed te verzorgen? Je leest het hier! 

Meer Lezen

Zo geef je je gezicht thuis een peeling


Wist je dat je met onze thuispeeling zeer snel effectief resultaat bereikt, gewoon vanuit je eigen badkamer? Door dode huidcellen te verwijderen, maken een grauwe huid en diverse huidproblemen plaats voor een egale huid en mooie glow. Lees snel verder voor deze effectieve peel-set. 

 

Meer Lezen

Wat is een serum en hoe gebruik je het?


Wanneer en waarom gebruik je een serum en hoe kies je het beste serum voor jouw huidtype? Wij vertellen het je! Wist je bijvoorbeeld dat je met een serum meerdere huidproblemen tegelijkertijd aan kan pakken? Welkom in de wondere wereld van serums. 

 

Meer Lezen

Dit is waarom wij een double cleanse adviseren


Wist je dat het reinigen van de huid de eerste stap is in je skincare routine? Die kun je intensiveren door een double cleanse te doen. Bekijk onze vier cleansing powerduo's en ontdek welke combinatie geschikt is voor jouw huidtype. 

Meer Lezen

Wat is SPF in zonnebrand?


Ben jij benieuwd wat zonnebrandcrème betekent en wat het effect is van SPF in je dagcrème? Wij leggen je graag uit waarom SPF zo belangrijk is, hoe je huidveroudering tegengaat én je huid beschermt. Lees je mee?

Meer Lezen

Wat is salicylzuur en wat doet het voor je huid?


Heb je last van acne of terugkerende mee-eters en puistjes? Dan is het belangrijk om je huid goed te reinigen en dode huidcellen te verwijderen. Salicylzuur is hiervoor een perfect ingrediënt. Lees er alles over in deze blog. 

Meer Lezen

Welke gift set past het beste bij jouw huidtype?


Onze gift sets zijn er weer! Drie luxe sets voor een energieke huid, jeugdige look of prachtige glow. Met welke gift set ga jij je huid (of die van iemand anders) dit jaar verwennen? Lees er meer over in deze blog! 

Meer Lezen

Pigmentvlekken verwijderen: is dit mogelijk?


Wil je pigmentvlekken verwijderen of voorkomen? In dit blog maak je kennis met ons krachtigste product tegen hyperpigmentatie én vertellen we je wat er mogelijk is bij het behandelen van pigmentatie. Lees je mee?

Meer Lezen

Dit is dé gezichtsbehandeling voor in de winter


Wil jij een huid die in topconditie is deze winter? Met de juiste gezichtsbehandeling éeffectieve huidverzorging maken we het samen mogelijk! Lees hier alles over de gezichtsbehandeling om je huid intensief te voeden en onze tips voor huidverzorging in de winter.

Meer Lezen