PREVENTION+

PREVENTION+

Bescherming - hydratatie - voeding

Lees verder
PREVENTION+ Sun Serum SPF 30

Een transparant, mineraal zonbeschermingsserum met SPF 30 dat de huid tegelijkertijd voedt en beschermt. € 62,50
PREVENTION+ Clear Solar Gel SPF 30

Een transparante watervrije gel voor alle huidtypen die een breedspectrum uv-bescherming biedt op basis van SPF 30 zonder een witte waas achter te laten.

€ 56,00
PREVENTION+ Daily Perfecting Primer SPF 50

Laat je niet misleiden door de naam. Met dit product heb je zowel een primer, maar ook een voedende, hydraterende moisturizer, egaliserende foundation én zonbescherming met SPF 50 in handen. 

€ 57,50
PREVENTION+ Sun Serum SPF 30 Tinted
Een getint transparant, mineraal zonbeschermingsserum met SPF 30 dat de huid tegelijkertijd voedt en beschermt. 
€ 62,50
PREVENTION+ Daily Tinted Moisturizer SPF 30

Deze dagcrème biedt zowel bescherming tegen uva- en uvb-filters, blauw licht én geeft de huid een teint en egale dekking. 

€ 55,00
PREVENTION+ Daily Ultimate Protection Moisturizer SPF 50

Een hydraterende en voedende dagcrème beschermt de huid met SPF 50. Biedt bescherming tegen uv-stralen én blauw licht. 

€ 55,00
PREVENTION+ Daily Matte Moisturizer SPF 30

Deze dagcrème met SPF zorgt voor een mooi, gematteerde look. Een ideale dagcrème voor de vettige (acne)huid. 

€ 55,00
PREVENTION+ Daily Hydrating Moisturizer SPF 30

Deze hydraterende dagcrème biedt (HEV) bescherming en is ontwikkeld met 100% minerale uv-filters. 

€ 55,00

Je favoriete PREVENTION+ producten kopen bij IMAGE Skincare 

PREVENTION+ is een revolutionaire productlijn gericht op zonbescherming, waarin intensief hydraterende dagcrèmes zijn verrijkt met een breedspectrum uv-filters. Zo bescherm je je huid dagelijks tegen uva- en uvb-stralen, blauw licht en vrije radicalen. Overmatige blootstelling hieraan kan namelijk zorgen voor allerlei tekenen van huidveroudering. Denk aan rimpels, fijne lijntjes, verminderde huidelasticiteit en pigmentvlekken. Het is dus zeker raadzaam om een goede SPF te kopen! Bovendien bescherm je met de verzorgende dagcrèmes niet alleen je huid, maar werk je tegelijkertijd ook aan huidverbetering. Met de PREVENTION+ producten heb je dus een hydraterende dagcrème en zonbescherming in één in handen!

PREVENTION+: voor ieder huidtype een passende SPF 

Wat je leeftijd of huidtype ook is én of er nu een zonnetje schijnt of niet: iedereen zou elke dag een dagcrème met SPF moeten dragen voor optimale gezichtsbescherming. Door onze uitgebreide PREVENTION+ collectie kan iedereen een passende SPF kopen. Zo is de Daily Hydrating Moisturizer SPF 30 ideaal voor een droge of gemengde huid. Zoek je een multifunctioneel product dat ook nog eens de huid camoufleert? Ga dan voor de Daily Tinted Moisturizer SPF 30. Is je huid toe aan een ultrahydraterende verzorging? Dan raden wij aan om de Daily Ultimate Protection Moisturizer SPF 50 te kopen. Ook voor de vette huid hebben wij een ideale match: de Daily Matte Moisturizer SPF 30.

Lipverzorging met zonbescherming kopen  

Met de PREVENTION+ moisturizers is je gezicht goed beschermd. Wil je ook je kwetsbare lippen optimaal verzorgen? Bekijk dan even de IMAGE MD – Restoring Lip Enhancer SPF 15. Deze beschermende lipverzorging biedt door het marinecollageen gehydrateerde lippen én een volumineus effect. Door de SPF 15 is de gevoelige huid van je lippen beschermd tegen uv-stralen en vrije radicalen.

Je volledige skincare routine bij IMAGE Skincare kopen

In een goede huidverzorgingsroutine is een goede zonbescherming essentieel. Wil je ook de rest van je skincare routine bij IMAGE Skincare kopen? Neem dan eens een kijkje op de rest van onze webshop. Ook kun je terecht bij onze Professionals, waar je jouw perfecte PREVENTION+ producten kunt kopen én waar je ook langs kunt gaan voor een effectieve gezichtsbehandeling en advies. Bij vragen over het kopen van PREVENTION+ producten kun je tevens terecht bij de chat rechtsonder onze website.