PREVENTION

PREVENTION

Bescherming - hydratatie - voeding

Lees verder
DAILY PREVENTION - Advanced Smartblend Mineral Moisturizer SPF 50+

Deze dagcrème heeft een kleurcorrigerende tint en beidt een verzachtende hydratatie voor dagelijks gebruik en direct na een intensieve behandeling.

€ 79,50
DAILY PREVENTION - Ultra Defense Moisturizer SPF 50

Een hydraterende en voedende dagcrème beschermt de huid met SPF 50 zonder witte waas. Biedt bescherming tegen uv-stralen én blauw licht. 

€ 59,50
DAILY PREVENTION - Pure Mineral Hydrating Moisturizer SPF 30

Deze hydraterende dagcrème biedt (HEV) bescherming en is ontwikkeld met 100% minerale uv-filters.

€ 59,50
DAILY PREVENTION - Pure Mineral Tinted Moisturizer SPF 30

Deze dagcrème biedt zowel bescherming tegen uva- en uvb-filters, blauw licht én geeft de huid een teint en egale dekking. 

€ 59,50
DAILY PREVENTION - Sheer Matte Moisturizer SPF 30

Heb je een vette en/of onzuivere huid met puistjes? Dan is dit de ideale dagcrème om je huid te verzorgen en te beschermen.

€ 59,50
DAILY PREVENTION - Protect And Refresh Mist SPF 30

Hydraterende, transparante spray met droge olie die zorgt voor een prachtige glow en nauwelijks voelbaar is op de huid. Ook over make-up aan te brengen.


€ 49,50
PREVENTION+ Daily Perfecting Primer SPF 50

Laat je niet misleiden door de naam. Met dit product heb je zowel een primer, maar ook een voedende, hydraterende moisturizer, egaliserende foundation én zonbescherming met SPF 50 in handen. 

€ 58,00
PREVENTION+ Sun Serum SPF 30

Een transparant, mineraal zonbeschermingsserum met SPF 30 dat de huid tegelijkertijd voedt en beschermt. € 63,00
PREVENTION+ Sun Serum SPF 30 Tinted
Een getint transparant, mineraal zonbeschermingsserum met SPF 30 dat de huid tegelijkertijd voedt en beschermt. 
€ 63,00
PREVENTION+ Clear Solar Gel SPF 30

Een transparante watervrije gel voor alle huidtypen die een breedspectrum uv-bescherming biedt op basis van SPF 30 zonder een witte waas achter te laten.

€ 56,00

Je favoriete PREVENTION producten kopen bij IMAGE Skincare 

Je huid beschermen tegen uv-stralen en blauw licht is essentieel. Iedere dag opnieuw. Overmatige blootstelling hieraan kan namelijk zorgen voor allerlei tekenen van huidveroudering. Denk aan rimpels, fijne lijntjes, verminderde huidelasticiteit en pigmentvlekken. De IMAGE Skincare PREVENTION collectie is erop gericht je huid te beschermen en tegelijkertijd te werken aan huidverbetering. Zo is DAILY PREVENTION een proactieve huidverzorgingscollectie waarvan klinisch is aangetoond dat het bescherming biedt tegen schade door de zon, hydrateert, de huideigen weerstand versterkt en tekenen van huidveroudering voorkomt.

Voor ieder huidtype een passende verzorging met SPF 

Wat je leeftijd of huidtype ook is én of er nu een zonnetje schijnt of niet: iedereen zou elke dag een dagcrème met SPF moeten dragen voor optimale gezichtsbescherming. Door onze uitgebreide PREVENTION collectie kan iedereen een passende SPF kopen. 

  • Zo is de Advanced Smartblend Mineral Moisturizer SPF 50+ ideaal voor een gevoelige en/of droge huid, bij roodheid of na een behandeling. 
  • Heb je een vette en/of onzuivere huid met puistjes? Ga dan voor de DAILY PREVENTION - Sheer Matte Moisturizer SPF 30.
  • Ook voor een droge en vochtarme huid hebben we de ideale match: de DAILY PREVENTION - Pure Mineral Hydrating Moisturizer SPF 30.
  • Bij beginnende huidveroudering raden we de DAILY PREVENTION - Ultra Defense Moisturizer SPF 50 aan. 
  • Zoek je een zonbescherming die geschikt is voor meerdere huidtypes? Shop dan de PREVENTION+ Clear Solar Gel SPF 30 of het PREVENTION+ Sun Serum SPF 30. 
  • Met de DAILY PREVENTION - Protect And Refresh Mist SPF 30 breng je SPF bovendien de hele dag door eenvoudig aan, zelfs over make-up!

Multifunctionele producten met SPF

In onze collectie vind je ook een aantal producten die naast beschermen en hydrateren ook nog eens zorgen voor een egale huid. Zo heeft de DAILY PREVENTION - Pure Mineral Tinted Moisturizer SPF 30 een subtiele tint, net als het PREVENTION+ Sun Serum SPF 30 Tinted. De PREVENTION+ Daily Perfecting Primer SPF 50 doet nog een stapje extra en fungeert ook nog eens als een primer!

Lipverzorging met zonbescherming kopen

Met de PREVENTION collectie is je gezicht goed beschermd. Wil je ook de kwetsbare huid van je lippen optimaal verzorgen? Bekijk dan even de IMAGE MD – Restoring Lip Enhancer SPF 15. Deze beschermende lipverzorging biedt door het marinecollageen gehydrateerde lippen én een volumineus effect. Door de SPF 15 is de gevoelige huid van je lippen beschermd tegen uv-stralen en vrije radicalen.

Je volledige skincare routine bij IMAGE Skincare kopen

In een goede huidverzorgingsroutine is een goede zonbescherming essentieel. Wil je ook de rest van je skincare routine bij IMAGE Skincare kopen? Neem dan eens een kijkje op de rest van onze webshop. Ook kun je terecht bij onze Professionals, waar je jouw perfecte PREVENTION producten kunt kopen én waar je ook langs kunt gaan voor een effectieve gezichtsbehandeling en advies. Bij vragen over het kopen van PREVENTION producten kun je tevens terecht bij de chat rechtsonder onze website.