Winkelwagen
Thuisbehandelingen

Thuisbehandelingen

Geef jezelf een skincare behandeling, gewoon vanuit je eigen badkamer! Voor de ultieme glow, peelbehandeling, facial óf om #maskne aan te pakken. Inclusief uitgeprint stappenplan én IMAGE Skincare haarband voor een echte salonervaring. 

Lees verder
Ultimate Peel Treatment - The Home Edition

Word een skincare pro in 5 stappen! Komt het even niet uit om naar een IMAGE Skincare Professional te gaan voor een behandeling? Geen zorgen! Met deze Ultimate Peel Set hoef jij de deur niet uit voor een stralende huid. Door het bijgevoegde stappenplan word jij een echte skincare pro en kun je gewoon vanuit je badkamer je huid een mini peel geven!

€ 91,50
The Renew & Glow Set

Wil jij stralend door het leven gaan? Dan heb je de juiste skincare set in handen! Bevat twee effectieve producten én een stappenplan om direct van start te gaan. 

€ 100,00

Word een echte skincare pro gewoon vanuit je eigen badkamer! Met de thuisbehandelingen van IMAGE Skincare kun je je huid in 3-5 stappen voorzien van een peeling of facial, om ook je huid vanuit huis in topconditie te houden. Alle thuisbehandelingen ontvang je met een stappenplan én een IMAGE Skincare haarband, om goed van start te gaan en om een echte salonervaring te ontvangen.