Hand- en lichaamsverzorging

Hand- en lichaamsverzorging

HANDCRÈME KOPEN

Lees verder
VITAL C - Hydrating Hand And Body Lotion

Kalmeer en hydrateer je huid met deze rijke en voedende hand- en bodylotion.

€ 50,00
THE MAX - Neck Lift

Verstevigende hals- en decolletécrème die de huid lift en een jeugdige uitstraling geeft.

€ 99,00
ILUMA - Brightening Body Lotion

Deze hydraterende bodylotion zorgt voor een egale, gehydrateerde en stralende huid.

€ 77,00
BODY SPA - CELL.U.LIFT Firming Body Crème

Deze rijke bodycrème is ontwikkeld om huidverslapping op cellulair niveau tegen te gaan. 

€ 94,00
BODY SPA - Rejuvenating Body Lotion

Deze hydraterende bodylotion met een hoog gehalte aan glycolzuur, antioxidanten en peptiden helpt de huid te exfoliëren en te verjongen. 

€ 43,00
BODY SPA - Exfoliating Body Scrub

Houd je huid glad en stevig met deze exfoliërende body scrub. 

€ 36,00

Ben je op zoek naar de juiste handcrème en wil je wat meer informatie voor je deze gaat kopen? Dan ben je hier aan het juiste adres. De beste handcrème voor jou is afhankelijk van wat je ermee wil bereiken. Wil je de huid hydrateren, voeden of huidveroudering tegengaan? Naar welke handverzorging jij ook op zoek bent, wij hebben de juiste handcrème voor jou.

Handverzorging voor een zachte huid 

Een zachte huid is iets wat iedereen graag wil. Wat extra handverzorging is daarom niet ongewenst, helemaal wanneer we in een koude periode zitten. Het is vooral belangrijk dat je handverzorging en/of lichaamsverzorging kiest die hydrateert. Door te voorkomen dat je handen droog aanvoelen heb je minder kans op scheurtjes of een huid die hard aanvoelt. Onze handverzorging is er altijd op gericht om in de eerste plaats te hydrateren, met aanvullende verzorging per product.

Huidverbeterende bodylotions

Onze bodylotions gaan net een stapje verder dan alleen hydrateren en het creëren van een zachte huid. Onze bodylotions bewerkstelligen huidverbetering door de huid te verstevigen, cellulitis te verminderen, de huid te egaliseren of te doen stralen. Ideaal voor wanneer je een bodylotion zoekt die net dat stapje verder gaat en kiest voor optimale lichaamsverzorging. 

Lichaamsverzorging voor de gevoelige huid

Heb je een gevoelige huid en kan je daardoor niet tegen alle bodylotions en lichaamsverzorging? Geen zorgen! Wij hebben een breed assortiment aan lichaamsverzorging die mild is en zeer geschikt is voor de gevoelige huid. De gehele BODY SPA-lijn bestaat uit lichaamsverzorging die een goede combinatie met een gevoelige huid.