BIOME+

BIOME+

Een unieke, huidmicrobioomvriendelijke collectie met formules die de huidbarrière beschermen, respecteren, en versterken. 

Lees verder
BIOME+ Cleansing Comfort Balm

Deze verzorgende cleanser verwijdert op milde wijze de dag van je gezicht en zorgt ervoor dat het huidmicrobioom gezond is en sterk. 

€ 42,00
BIOME+ Dew Bright Serum

Dit huidmicrobioomvriendelijke serum zorgt voor een zijdezachte huid en een microbioom dat intact is en veerkrachtig. 

€ 74,00
BIOME+ Smoothing Cloud Crème

Een hydraterende crème die het huidmicrobioom in balans houdt en zorgt voor een gezonde, veerkrachtige huid. 


€ 76,00
Microbiome Essentials Kit

Onze nieuwe BIOME+ collectie is een unieke huidmicrobioomvriendelijke collectie die je huid hydrateert en verheldert. BIOME+ bevat ingrediënten van natuurlijke oorsprong, zoals botanische adaptogenen en uit suikerriet verkregen squalaan. Het voedt en egaliseert je huid zonder de natuurlijke staat ervan te verstoren. In deze kit vind je de drie essentials van BIOME+, in een handig formaat voor op reis of om de BIOME+ collectie eens uit te proberen!

€ 58,00

De collectie bevat natuurlijke ingrediënten, zoals squalaan afgeleid van suikerriet. BIOME+ voedt en egaliseert de huid zonder de natuurlijke balans ervan te verstoren. De collectie bestaat uit drie producten: een cleanser, een serum en een crème. Goed voor de huid en de planeet, want de producten zitten in milieuvriendelijke verpakkingen.