Lipverzorging

Lipverzorging

Lippenbalsems kopen

Lees verder
ORMEDIC - Balancing Lip Enhancement Complex

Door de diepe hydratatie, een zijdezacht gevoel en een subtiele glans biedt dit lip complex alles wat je zoekt op het gebied van lipverzorging.

€ 35,00
ORMEDIC - Sheer Pink Lip Enhancement Complex

Door diepe hydratatie, een zijdezacht gevoel en een subtiele (roze) glans biedt dit lip complex alles wat je zoekt op het gebied van lipverzorging.

€ 35,00
IMAGE MD - Restoring Lip Enhancer SPF 15

Deze lipgel is niet alleen ultra-hydraterend en beschermend (SPF 15), maar vergroot zichtbaar het volume van de lippen. 

€ 38,00

Wil je een lippenbalsem kopen die jouw lippen gedurende de dag door voedt en beschermt? Dan zit je hier goed. In ons assortiment hebben wij verschillende lippenbalsems, om te hydrateren of beschermen met SPF (dat is een lippenbalsem met UV-bescherming). Lees hieronder verder voor meer informatie.

Lippenbalsem met SPF

Optimale lipverzorging bestaat uit een lippenbalsem die de lippen hydrateert, voedt en vooral beschermt. En in het beschermen speelt SPF een belangrijke rol. Het is namelijk niet alleen belangrijk om je gezichts te beschermen tegen UV-stralen, maar je lippen kunnen ook zonschade oplopen. Sterker nog, de huid van de lippen is gevoeliger dan de huid van de rest van het gezicht. Ga daarom goed beschermd de deur uit en bescherm je lippen met een lippenbalsem met SPF. 

Hydraterende lippenbalsem

Een hydraterende lippenbalsem zorgt ervoor dat je lippen gehydrateerd blijven en zacht. Het voorkomt droge lippen en scheurtjes die ontstaan bij het lang niet behandelen van droge lippen. Gehydrateerde lippen zien er daarnaast voller uit, omdat er minder fijne lijntjes in de lippen zichtbaar zijn. Met lipverzorging die hydrateert ga je dan ook voor een gezonde lach en kissable lips de deur uit. 

Lipverzorging voor zachtere lippen

Wie kiest er nu niet voor zachte lippen? Toch heeft niet iedereen zin in lipverzorging met veel onderhoud. Kies daarom voor lipverzorging die makkelijk aan te brengen is én in een handig formaat zodat je deze makkelijk overal mee naartoe kunt nemen. Dit vind je in al onze lippenbalsems. Niet alleen zorgen zij voor zachte lippen, maar door de hoogwaardige ingrediënten blijven je lippen gedurende de dag gehydrateerd, stralend en vooral zacht.