Discovery Kits

Discovery Kits

SKINCARE TRAVEL KITS KOPEN

Lees verder
Ready, Set, Discover Set

Maak op een leuke manier kennis met deze travel-friendly set! Bevat een volledige ochtendroutine met onze drie bestsellers erin. 

€ 58,00
Brighten & Protect Kit

Maak kennis met deze travel-friendly set met een volledig regime voor een stralende huid.

€ 58,00
Clear Skin Solutions Kit

Ga voor een zuivere, egale huid met deze Clear Skin Solutions Kit.

€ 58,00
Microbiome Essentials Kit

Onze nieuwe BIOME+ collectie is een unieke huidmicrobioomvriendelijke collectie die je huid hydrateert en verheldert. BIOME+ bevat ingrediënten van natuurlijke oorsprong, zoals botanische adaptogenen en uit suikerriet verkregen squalaan. Het voedt en egaliseert je huid zonder de natuurlijke staat ervan te verstoren. In deze kit vind je de drie essentials van BIOME+, in een handig formaat voor op reis of om de BIOME+ collectie eens uit te proberen!

€ 58,00
Vital Hydration Kit

De Vital Hydration Kit bevat producten uit ons meest geliefde collectie, VITAL C. Deze kit hydrateert, voedt, en verheldert de huid met meerdere vormen van vitamine C, antioxidanten en hyaluronzuur. De producten zijn travel-sized en komen in een handige tas. Zo kan je ons overal mee naartoe nemen!

€ 58,00

IMAGE Skincare Discovery Kit

Op deze pagina vind je alle IMAGE Discovery Kits op een rijtje. Het is altijd handig om kleine(re) verpakkingen van je favoriete skincare producten bij de hand te hebben. Zo grijp je nooit meer mis met travel size producten wanneer je een paar dagen weg gaat! Buiten het reizen om, is een Discovery Kit natuurlijk ook een goede manier om kennis te maken met de producten van IMAGE Skincare. Hoewel huidverbetering niet in tubes van 7 ml zit, kun je zo eerst uitproberen welke producten je fijn vindt en de kwaliteit ervaren.

Een Discovery Kit voor ieder huidtype

Voor ieder huidtype bestaat er een Discovery Kit. Kies op basis van jouw huidbehoefte welke je wilt bestellen. Vind je het lastig om op deze pagina een keuze te maken? Je kunt natuurlijk altijd langsgaan bij een IMAGE Skincare Professional bij jou in de buurt voor persoonlijk advies.

Discovery Kits om uit te proberen

Wil jij graag IMAGE Skincare uitproberen? Met onze specifieke Discovery Kits kan dit op een toegankelijke manier! Kijk op deze pagina welke kit het beste bij jouw huid past. Als je meerdere collecties wilt uitproberen, kun je ook voor de IMAGE Skincare Ready, Set, Discover set gaan. Hierin vind je travel size producten voor een complete dagelijkse huidverzorgingsroutine:

  • ORMEDIC – Balancing Facial Cleanser 50 ml
  • VITAL C – Hydrating Anti-Aging Serum 15 ml
  • PREVENTION+ Daily Matte Moisturizer 44 ml

Voeg je favoriete nachtcrème toe en je routine is compleet om mee op reis te nemen!