Winkelwagen

Acties

Alle IMAGE Skincare Acties vind je hier

Sorteren op
ShieldUp

Boost je weerstand met ShieldUp!

€ 37,50
SkinCapsule HYDRATE+

Hydrateer je huid van binnenuit!

€ 54,50
SkinCapsule CLEAR+

Reken af met hardnekkige onzuiverheden met SkinCapsule CLEAR+

€ 37,50
Ultimate Glow Treatment - The Home Edition

Word een skincare pro in 5 stappen! Komt het even niet uit om naar een IMAGE Skincare Professional te gaan voor een behandeling? Geen zorgen! Met deze Ultimate Glow Set hoef jij de deur niet uit voor een stralende huid. Door het bijgevoegde stappenplan word jij een echte skincare pro en kun je gewoon vanuit je badkamer je huid een mini facial geven!

€ 109,00
ORMEDIC - Flash Facial

Word een skincare pro in 5 stappen! Komt het even niet uit om naar een IMAGE Skincare Professional te gaan voor een behandeling? Geen zorgen! Met deze Flash Facial Set hoef jij de deur niet uit voor een stralende huid. 

€ 64,00
The Maskne Restore Treatment

Heb jij door het dragen van een mondkapje last van een onzuivere of geïrriteerde huid? Oftewel, heb jij last van maskne? Met deze intensief zuiverende en kalmerende set word je een echte skincare pro, gewoon vanuit je eigen badkamer! 

€ 90,00
Ultimate Peel Treatment - The Home Edition

Word een skincare pro in 5 stappen! Komt het even niet uit om naar een IMAGE Skincare Professional te gaan voor een behandeling? Geen zorgen! Met deze Ultimate Peel Set hoef jij de deur niet uit voor een stralende huid. Door het bijgevoegde stappenplan word jij een echte skincare pro en kun je gewoon vanuit je badkamer je huid een mini peel geven!

€ 87,00
SkinCapsule BRIGHTEN+

Egaliseer je huid van binnenuit met deze krachtige plantaardige supplementen. 

€ 56,00