Winkelwagen
Oogverzorging

Oogverzorging

Oogcrème kopen

Lees verder
IMAGE MD - Restoring Collagen Recovery Eye Gel with ADT Tech

Vermindert de verschijning van fijne lijntjes, rimpels, wallen en donkere kringen rondom de ogen.

€ 97,50
ILUMA - Intense Brightening Eye Crème

Deze oogcrème vermindert de zichtbare tekenen van veroudering, donkere kringen en wallen

€ 69,00
The MAX - Wrinkle Smoother

Een grensverleggende serum dat rimpels en rimpelvorming effectief vermindert. Richt zich specifiek op het verminderen van kraaienpootjes, lijntjes tussen de wenkbrauwen en voorhoofdslijnen. Geeft een botox-achtig effect. 

€ 95,00
The MAX - Stem Cell Eye Crème

Revolutionaire dag - en nachtoogcrème met hoge concentraties groeifactoren verkregen uit plantenstamcellen

€ 65,50
ORMEDIC - Balancing Eye Lift Gel

Een nachtje doorhalen en de dag erna vroeg weer op? Welke oorzaak je wallen ook hebben: een druppeltje van deze verstevigende gel is hét middeltje tegen vermoeide en gezwollen ogen.

€ 53,00
AGELESS - Total Eye Lift Crème

Luxe en liftende oogcrème die de fijne lijntjes en donkere kringen vermindert

€ 49,00
VITAL C - Hydrating Eye Recovery Gel

Deze hydraterende anti-aging ooggel verstevigt en verstrakt de oogcontouren. Helpt wallen en donkere kringen te verminderen.

€ 49,00

Oogverzorging

De huid rondom de ogen is dunner dan de huid op de rest van het gezicht, waardoor het als eerste tekenen van huidveroudering laat zien. Kraaienpootjes en donkere kringen zijn de meest voorkomende verschijnselen die als cosmetisch storend worden ervaren. De oogcrèmes van IMAGE Skincare bestaan uit effectieve ingrediënten die deze verschijnselen kunnen voorkomen, behandelen en verminderen.

Oogcrèmes van IMAGE Skincare
IMAGE Skincare heeft voor ieder cosmetisch probleem rondom de ogen een speciaal ontwikkelde oogcrème. Denk aan het direct vervagen van fijne lijntjes, verminderen van vochtwallen en het verbeteren van de algehele huidskleur rondom de ogen.

Dag- en nachtverzorging
De huidprofessionals van IMAGE Skincare adviseren twee oogcrèmes met elkaar te combineren, namelijk 1 voor in de nacht en 1 voor overdag. De functie en werking van beide oogcrèmes is anders en op deze manier profiteer je van de beste huidverzorging rondom de ogen. In de avond heeft de oogcrème de eigenschap om de huid te herstellen, vernieuwen en hydrateren. Voor overdag is de oogcrème verantwoordelijk voor het beschermen, hydrateren en het verbeteren van een prachtige egale huidskleur rondom de ogen. Een perfecte nachtverzorging kan bijvoorbeeld de AGELESS eye lift cream with SCT zijn en voor de dagverzorging is de VITAL C eye recovery gel with SCT.

Hoe kies je de beste oogcrème?

Benieuwd welke combinatie voor jou perfect is? Neem contact op met één van onze huidprofessionals voor persoonlijk advies. Naast een advies over jouw huid en de IMAGE Skincare producten kunnen zij ook een behandelplan voor jou met zichtbare resultaten.