Dit zijn dé 6 huidverzorgingsproducten voor de lente

Dit zijn dé 6 huidverzorgingsproducten voor de lente

Met de lente om de hoek, is het tijd om je huidverzorgingsroutine een boost te geven! Kies voor dit seizoen energizing skincare: producten met een hoge concentratie antioxidanten en vitamines die de huid beschermen en intensief hydrateren. Zo wordt een dagcrème met SPF met de warmere dagen nóg belangrijker en wil je de lente door met hydraterende, kalmerende en verzorgende huidverzorging. Welke skincare wij aanraden en why it’s vital? Wij vertellen het je!


1. Milde cleanser tijdens de lente

De ORMEDIC - Balancing Facial Cleanser is een milde cleanser, wat het een ideale reiniger voor het voorjaar maakt. Niet voor niets is dit een bestseller: de cleanser heeft een heerlijke, natuurlijke geur én verwijdert vet, vuil en make-up op milde wijze. Door de toevoeging van hyaluronzuur wordt het vochtgehalte in de huid ook nog eens geoptimaliseerd. Een musthave dus!

2. Hét serum om de huid te voeden

Klaar voor een antioxidantenbommetje? Het VITAL C - Hydrating Antioxidant ACE Serum is een multifunctioneel serum dat je huid in topconditie brengt. Vitamines A, C en E voeden en beschermen je huid tegen invloeden van buitenaf, verminderen fijne lijntjes en hydrateren de droge huid. Het rode wijn- en rozenbladextract ondersteunt de aanmaak van collageen en draagt bij aan een egale, frisse huid. Je leest het: er is bijna geen reden om dit voedende, hydraterende en verzorgende serum niet voor de lente in huis te halen!

3. Lipverzorging met SPF: onmisbaar in de lente

Say hello to volle, zachte en beschermde lippen met het IMAGE MD - Restoring Lip Enhancement SPF 15. Deze lippenbalsem met SPF beschermt je lippen optimaal tegen uv-stralen. Door het fijne broekzakformaat neem je ‘m overal mee naartoe tijdens de heerlijke lentedagen in de zon. Helemaal goed beschermd de lente door? Voeg een voedende dagcrème met SPF toe aan je skincare routine. Laat het lentezonnetje maar komen!

4. In de lente werken aan hyperpigmentatie

Genieten van de zon is natuurlijk heerlijk. Maar wel met mate, met beschermende producten én de juiste nachtcrème. Heeft je huid overdag zonschade opgelopen? Dan is het zaak om je huid ‘s nachts te laten herstellen. De IMAGE MD - Restoring Brightening Crème is een nachtcrème die hyperpigmentatie voorkomt en een egaliserend en huidoplichtend effect heeft. Tel daar de toegevoegde vitamine C bij op en je staat iedere ochtend op met een stralende look.

5. Gladde, egale benen in de lente 

Skincare gaat natuurlijk verder dan de huidverzorgingsproducten voor je gezicht! Daarom tippen we ook de perfecte bodylotion voor tijdens de lente: de BODY SPA - Rejuvenating Body Lotion. Met deze ultrahydraterende bodylotion zeg je droge benen gedag. Dode huidcellen verdwijnen als sneeuw voor de lentezon, waardoor je huid straalt als nooit tevoren. Bonus tip: gebruik deze bodylotion ook om droge voetzolen en hielen te hydrateren en te verzachten.

6. Een prachtige glow in de lente!

Hoewel Your Daily Skin Routine essentieel is voor een stralende huid, is een behandeling bij een van onze professionals ook perfect om met een prachtige glow de lente door te gaan. Onze tip? Met de Bliss And Bubble Facial laat je de winter direct achter je. Deze combinatie van The Signature Facelift en het O² LIFT masker laten zelfs de meest doffe huid stralen. Dit komt door de krachtige mix van fruitenzymen, stamcellen, vitamine C en hyaluronzuur. De bubbels van het O² LIFT masker zorgen voor een extra zuurstofboost, een goede doorbloeding en een heerlijk ontspannen gevoel. Je loopt naar buiten met een egale, gehydrateerde en volumineuze huid.

Let's talk skin!

Heb je nog vragen aan de hand van onze 6 skincaretips voor de lente? Neem dan vooral contact met ons óf een van onze 400 IMAGE Skincare Professionals in Nederland en België. Via de store locator kun je precies zien welke IMAGE Skincare Professional er bij jou in de buurt zit. Ook kun je vragen stellen via Instagram, of via de chatfunctie op de homepage.

En wil je op de hoogte gehouden worden van de leukste skincare feitjes en laatste IMAGE Skincare updates? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en let's talk skin!