De beste foundation voor verschillende huidtypen

De beste foundation voor verschillende huidtypen


Om huidverbetering te bewerkstelligen, moet alles wat je op je huid aanbrengt goed zijn voor je huid. Goede huidverzorgingsproducten gaat verder dan alleen de
skincare in je badkamerkastje. Neem deze zorg voor je huid ook mee in je make-up routine en ga voor echte huidverbetering. Maar wat is dan de beste foundation voor jouw huidtype? En wat als je grove poriën, rosacea, couperose, acne of pigmentvlekken wilt camoufleren? Wij geven je tips!


Dé foundation voor ieder huidtype

Iedereen heeft recht op een gezonde huid. Dat is de missie van IMAGE Skincare. En dat bereik en behoud je alleen als je álles wat je op je gezicht aanbrengt goed is voor je huid. Ons assortiment stopt dan ook niet bij skincare producten. Met de I Conceal foundation is make-up een aanvulling op je huidverzorging! De foundation doet namelijk niet alleen z’n werk door het camoufleren van oneffenheden, maar werkt ook hydraterend en herstellend én beschermt je huid door de toevoeging van SPF 30. Make-up meets skincare dus!


De voordelen van onze foundation

Camoufleren, hydrateren, herstellen: onze foundation is een echte alleskunner. Maar daar houdt het niet op. Zo stimuleert de foundation ook de aanmaak van collageen, dat voor een stevige huid zorgt. Ook bevat I Conceal argireline, een ingrediënt dat rimpels en fijne lijntjes helpt verminderen. Tot slot beschermt de foundation door de SPF 30 je huid ook nog eens voor schadelijke uv-stralen. Wanneer je je make-up aanbrengt, bescherm je je huid dus opnieuw tegen de zon. Geen gedoe meer wanneer je je zonbescherming opnieuw aan wilt brengen en make-up draagt!

De beste foundation voor acne

Wanneer je last hebt van een acne(gevoelige) huid is het fijn om dit wanneer het nodig is te egaliseren en minder zichtbaar te maken. Het is hierin vooral belangrijk dat je daarvoor een foundation gebruikt die de huid voedt en vooral de acne niet verergert. I Conceal is zo'n foundation die zeer goed inzetbaar is wanneer je last hebt van acne. Naast dat het de huid een prachtige, egale dekking geeft en daardoor de zichtbaarheid van acne vermindert, werkt het talgregulerend en kalmeert het de huid. Vooral door deze laatste werkingen ben je je acnehuid juist aan het verzorgen door het dragen van I Conceal, in plaats van het tegen te werken.

Grove poriën? Dit is de beste foundation

I Conceal is geschikt voor ieder huidtype. Wanneer je een gecombineerde huid hebt met grove poriën, kun je de foundation combineren PREVENTION+ Daily Perfecting Primer SPF 50. Breng na je skincare routine een laagje van de primer aan, gevolgd door de foundation voor een flawless finish. De primer vermindert de zichtbaarheid van grove poriën, lijntjes en rimpels aanzienlijk en vormt dus de perfect basis voor je foundation. Maar dit zou geen product van IMAGE Skincare zijn als de primer niet nóg meer voor je huid zou doen. Het is tevens een moisturizer die de huid gedurende de dag voedt en daarnaast beschermt tegen vrije radicalen die onder andere gevormd worden door luchtvervuiling, uitlaatgassen en uv-stralen.

Foundation bij rosacea en couperose

Wanneer je roodheden in je gezicht hebt, bijvoorbeeld door rosacea of couperose, wil je deze wellicht camoufleren met een laagje foundation. Je wilt je huid echter niet belasten met afsluitende of irriterende producten. Wanneer je de I Conceal gebruikt, hoef je je daar geen zorgen over te maken. Dit mooie product geeft namelijk niet alleen een mooie dekking, maar laat je huid ook ademen en draagt zelfs bij aan het herstelproces van je huid. Door onder andere het Triple A Complex in de foundation worden irritaties en roodheden weer in balans gebracht. Perfect voor rosacea en couperose dus! Hét bewijs dat deze foundation geschikt is voor de meest gevoelige huid? I Conceal is ook prima geschikt om te gebruiken na bijvoorbeeld een intensieve gezichtsbehandeling bij een professional.

Egaliseer pigmentvlekken met een goede foundation

De natuurlijke dekking van de I Conceal kun je goed opbouwen. Ideaal dus als je oneffenheden of pigmentvlekken wilt egaliseren. Een handige bijkomstigheid is dat de foundation een SPF 30 bevat, waardoor je je huid goed beschermt tegen uv-stralen. Zo voorkom je dat er nieuwe pigmentvlekjes ontstaan. Voorkomen is immers beter dan genezen! 

Onze foundation tips 

De I Conceal is niet alleen veelzijdig omdat de foundation geschikt is voor ieder huidtype en naast een mooie dekking je huid ook verzorgt. Als kers op de taart kun je de foundation ook op verschillende manieren gebruiken! Wij geven je tips. 

  • Houd je van een mooie glow? Breng dan I Conceal als laatste stap aan in je skincare routine. 
  • Zorg voor een frisse blik door één tintje lichter dan jouw perfecte I Conceal onder je ogen aan te brengen. Hiermee verminder je donkere kringen onder je ogen.
  • Je kunt deze foundation prima in meerdere laagjes aanbrengen voor extra (plaatselijke) dekking. Of meng I Conceal met je favoriete dagcreme voor een subtiele dekking.
  • Zorg ervoor dat je huid goed gereinigd is voordat je de foundation aanbrengt, voor een optimaal egaal effect. Exfolieer je huid daarnaast regelmatig om een gladde huid te krijgen, waardoor I Conceal nog beter op je huid komt te liggen.
  • Breng je foundation nog beter aan met de Flawless Foundation Brush. Dit stimuleert een egaliserend effect en geeft een luxe, ontspannen gevoel bij het aanbrengen. Wie zegt dat je er geen heerlijk momentje van kan maken? 

Wat is jouw perfecte match?

De IMAGE Skincare I Conceal is de ideale aanvulling op jouw skincare routine. Nu nog een passende kleur uitzoeken! Door onze uitgebreide collectie van zeven kleuren is er voor iedereen een juiste kleur. Met de I Conceal keuzewijzer vind je jouw perfect match, zelfs online! Kom je er niet helemaal uit en wil je graag advies over de juiste foundation voor jou? Neem dan contact op met de IMAGE Skincare Professional bij jou in de buurt, of stel direct jouw vraag via de chat rechtsonder onze website. 

 

Let's Talk Skin

Op de hoogte blijven van het laatste IMAGE Skincare nieuws en interessante skincare feitjes, bijvoorbeeld over gezichtsbehandelingen en huidverzorging in de winter? Volg ons dan op Facebook of Instagram of schrijf je in op onze nieuwsbrief!