Zonbescherming (SPF)

Zonbescherming (SPF)

Zonbescherming kopen

Lees verder
DAILY PREVENTION - Sheer Matte Moisturizer SPF 30

Heb je een vette en/of onzuivere huid met puistjes? Dan is dit de ideale dagcrème om je huid te verzorgen en te beschermen.

€ 59,50
DAILY PREVENTION - Pure Mineral Hydrating Moisturizer SPF 30

Deze hydraterende dagcrème biedt (HEV) bescherming en is ontwikkeld met 100% minerale uv-filters.

€ 59,50
DAILY PREVENTION - Ultra Defense Moisturizer SPF 50

Een hydraterende en voedende dagcrème beschermt de huid met SPF 50 zonder witte waas. Biedt bescherming tegen uv-stralen én blauw licht. 

€ 59,50
DAILY PREVENTION - Pure Mineral Tinted Moisturizer SPF 30

Deze dagcrème biedt zowel bescherming tegen uva- en uvb-filters, blauw licht én geeft de huid een teint en egale dekking. 

€ 59,50
DAILY PREVENTION - Advanced Smartblend Mineral Moisturizer SPF 50+

Deze dagcrème heeft een kleurcorrigerende tint en beidt een verzachtende hydratatie voor dagelijks gebruik en direct na een intensieve behandeling.

€ 79,50
DAILY PREVENTION - Protect And Refresh Mist SPF 30

Hydraterende, transparante spray met droge olie die zorgt voor een prachtige glow en nauwelijks voelbaar is op de huid. Ook over make-up aan te brengen.


€ 49,50
PREVENTION+ Daily Perfecting Primer SPF 50

Laat je niet misleiden door de naam. Met dit product heb je zowel een primer, maar ook een voedende, hydraterende moisturizer, egaliserende foundation én zonbescherming met SPF 50 in handen. 

€ 58,00
PREVENTION+ Sun Serum SPF 30

Een transparant, mineraal zonbeschermingsserum met SPF 30 dat de huid tegelijkertijd voedt en beschermt. € 63,00
PREVENTION+ Sun Serum SPF 30 Tinted
Een getint transparant, mineraal zonbeschermingsserum met SPF 30 dat de huid tegelijkertijd voedt en beschermt. 
€ 63,00
PREVENTION+ Clear Solar Gel SPF 30

Een transparante watervrije gel voor alle huidtypen die een breedspectrum uv-bescherming biedt op basis van SPF 30 zonder een witte waas achter te laten.

€ 56,00
IMAGE MD - Restoring Daily Defense Moisturizer SPF 50

Bescherm je huid dagelijks tegen de schadelijke effecten van uv-stralen en help het verouderingsproces vertragen met deze hoogwaardige dagcrème met SPF 50.

€ 61,00
IMAGE MD - Restoring Lip Enhancer SPF 15

Deze lipgel is niet alleen ultra-hydraterend en beschermend (SPF 15), maar vergroot zichtbaar het volume van de lippen. 

€ 38,00

Ben je op zoek naar goede zonnebrandcrème voor het gezicht? Bij IMAGE Skincare hebben we een speciale lijn met dagcrèmes waar een SPF in zit. Zo vergeet je nooit meer je gezicht te beschermen en heb je je zonnebrand altijd bij de hand.

 

Zonbescherming voor het gezicht

Dagelijks je gezicht beschermen tegen de schadelijke invloeden van UV-straling is een ontzettend belangrijke stap in je huidverzorgingsroutine. Daarom hebben al onze dagcrèmes standaard een SPF van ten minste 30. Op die manier hoef je geen aparte zonnebrand voor het gezicht te kopen, wel zo handig!

 

Zonnebrand kopen voor jouw huid

Kies bij het selecteren van een zonnebrandcrème voor je gezicht voor het product wat het meest bij jouw huidbehoefte past. Wij raden aan voor een hydraterende dagcrème met SPF te kiezen, zodat je altijd beschermd de deur uit gaat en geen aparte zonnebrand voor het gezicht meer nodig hebt. Je kiest de beste dagcrème op basis van je huidtype: 

  • PREVENTION+ Daily Matte Moisturizer SPF 32: deze zonnebrandcrème voor het gezicht is uitermate geschikt voor de gecombineerde of vette acne huid én voor mannen door het matterende effect. 
  • PREVENTION+ Daily Tinted Moisturizer SPF 30: deze zonnebrandcrème voor het gezicht bevat een subtiele kleur, waardoor je een mooie egale teint krijgt zonder dat je nog make-up hoeft te gebruiken. 
  • PREVENTION+ Daily Ultimate Protection Moisturizer SPF 50: deze zonnebrandcrème voor het gezicht zorgt voor ultieme hydratatie, daarnaast bevat het met SPF 50 de hoogste bescherming.  

 

Bescherm je gezicht met een verzorgende zonnebrandcrème

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen is het dus ontzettend belangrijk om je gezicht dagelijks te beschermen met een goede zonnebrandcrème, die niet alleen verbranding voorkomt maar ook andere voordelen heeft. Onze dagcrèmes met SPF verzorgen de huid, zorgen voor hydratatie en voorkomen huidveroudering. Wil je een persoonlijk advies over welke dagcrème als zonnebrand voor het gezicht je het best kunt kopen? Ga dan langs bij je favoriete IMAGE Skincare Professional.