Winkelwagen
Exfolianten & gezichtsscrubs

Exfolianten & gezichtsscrubs

Ontdek de juiste exfolianten voor jouw huidtype

Lees verder
CLEAR CELL - Clarifying Salicylic Tonic

Deze toner op basis van salicyl- en glycolzuur zorgt voor een egale, heldere huid en verwijdert overmatig talg. 

€ 33,50
CLEAR CELL - Clarifying Salicylic Gel Cleanser

Een gel-cleanser met salicylzuur die de huid licht exfolieert, en make-up, onzuiverheden en overtollige olie op schuimende wijze verwijdert. 

€ 37,50
CLEAR CELL - Clarifying Salicylic Pads

Reinigingspads op basis van zuren om de huid effectief en gemakkelijk te ontdoen van onzuiverheden en overtollig talg..

€ 35,50
AGELESS - Total Microderm Exfoliator

Deze gezichtsscrub verwijdert dode huidcellen effectief en zorgt voor een egale teint, verbeterde textuur en een stralende huid.

€ 52,50
ILUMA - Intense Brightening Exfoliating Powder

Voor de echte glow-getters! Deze ultrazachte exfoliant verwijdert afvalstoffen en talg uit poriën en zorgt voor langdurige hydratatie van de huid. 

€ 44,50
ILUMA - Intense Brightening Exfoliating Cleanser

Deze milde cleanser reinigt je huid op effectieve wijze en laat hem ongekend stralen! 

€ 41,00
AGELESS - Total Facial Cleanser

Deze cleanser op basis van zuren reinigt en exfolieert de huid intensief.

€ 39,50
IMAGE MD - Restoring Facial Cleanser

Met deze intensieve cleanser kun je de huid dagelijks op een milde manier reinigen. Ook geschikt om make-up mee te verwijderen.

€ 44,50
CLEAR CELL - Clarifying Salicylic Masque

Een mix van antioxidanten en voedingsstoffen verzachten de geïrriteerde huid en acne-verschijnselen

€ 38,00
Ultimate Peel Treatment - The Home Edition

Word een skincare pro in 5 stappen! Komt het even niet uit om naar een IMAGE Skincare Professional te gaan voor een behandeling? Geen zorgen! Met deze Ultimate Peel Set hoef jij de deur niet uit voor een stralende huid. Door het bijgevoegde stappenplan word jij een echte skincare pro en kun je gewoon vanuit je badkamer je huid een mini peel geven!

€ 91,50
ORMEDIC - Balancing Gel Polisher

Met deze zachte 3-in-1 polisher geef je je huid een milde exfoliatie met een stralend resultaat. 

€ 51,50
VITAL C - Hydrating Enzyme Masque

Dit enzymmasker exfolieert de huid op milde wijze en zorgt voor een natuurlijke glow. 

€ 45,50
AGELESS - Total Resurfacing Masque

Een exfoliërend masker met natuurlijke zuren dat zorgt voor een gladde en egale huid.

€ 47,50

Peeling kopen

Je huid een peeling geven is een snelle manier om een stralende, gladde huid te krijgen. Met een peeling of een exfoliant verwijder je onzuiverheden en dode huidcellen die de huid grauw maken. Ook wordt door de huid te exfoliëren met de juiste peeling producten en exfolianten rimpels minder zichtbaar, acne verminderd en je huid geëgaliseerd. Je kunt jezelf een milde peeling geven met onze thuisbehandelingen, of ga voor een iets zwaardere peeling bij een IMAGE Skincare Professional.

Gezichtsscrubs voor jouw huid

Binnen IMAGE Skincare hebben wij verschillende gezichtsscrubs die wij niet per definitie een gezichtsscrub noemen, maar die wel hetzelfde effect bieden. Bijvoorbeeld ORMEDIC – Gel Polisher, die een polijstende werking heeft en een zeer geschikte milde exfoliant is voor de gevoelige huid. Of ILUMA – Intense Brightening Exfoliating Powder dat een natuurlijke, milde gezichtsscrub biedt voor een prachtige glow.

Hoe kies je de beste exfoliant?

Het exfoliëren van de huid is te vergelijken met een oppervlakkige peeling van de huid. Welke exfoliant je het beste kunt kopen hangt af van jouw huidtype. Laat jezelf altijd goed adviseren over het juiste gebruik van de verschillende exfolianten door de huidprofessionals van IMAGE Skincare.

 

Exfolianten met salicylzuur en glycolzuur

Wij bieden naast milde exfolianten ook exfolianten aan met salicylzuur en glycolzuur. Deze zijn ontwikkeld met hoge percentages, waardoor ze een effectieve werking bieden. Salicylzuur en glycolzuur vind je o.a. in de lijnen AGELESS en CLEAR CELL. Exfolianten met salicylzuur en glycolzuur zijn natuurlijke en exfoliërende ingrediënten die de dode huidcellen op een effectieve manier verwijderen en zorgen voor een stralende huid.

Chemische exfolianten

Met chemische exfolianten reinig je je huid op een zeer effectieve manier. Deze manier van exfoliëren kun je het beste maximaal een paar keer week gebruiken, om zo je huid niet over te belasten. Chemische exfolianten vind je bij ons in verschillende producten en behandelingen. Overleg altijd even met jouw IMAGE Skincare Professional welke exfoliant voor jouw huidtype geschikt is.