Winkelwagen

6 vragen aan IMAGE Skincare ambassadrice Dilan Sabah

6 vragen aan IMAGE Skincare ambassadrice Dilan Sabah

Influencer Dilan Sabah maakt al jaren tutorials over haar, make-up én skincare. Voor laatstgenoemde tipt ze regelmatig de IMAGE Skincare producten aan en zelf komt ze al jaren bij een IMAGE Skincare Professional. Het was dan ook de hoogste tijd om één van onze grootste fans wat vragen te stellen. 

1. Wat is jouw geheim voor een natural glow?

“Dat bereik ik door verschillende dingen. Zo begint een stralende huid bij de juiste huidverbeteringsproducten. Voor mij zijn zuren bijvoorbeeld een echte must om een glow te krijgen, maar genoeg slaap en gezond eten mogen ook zeker niet onderschat worden. Daarnaast doet een bindweefselmassage voor m’n gezicht wonderen, doordat het de doorbloeding stimuleert.”

2. Welke producten zitten er in Your Daily Skin Routine?

“De IMAGE Skincare VITAL C-producten zijn een vast onderdeel van mijn routine! Deze producten zorgen ervoor dat mijn doffe huid een gezonde kleur en een mooie glow krijgt. De AGELESS – Total Eye Lift Crème is een oogcrème gericht op huidveroudering en deze hydrateert mijn ogen ook enorm. Dat zorgt voor een mooie basis voor make-up! Wanneer mijn huid echt een hydratatieboost nodig heeft, dan gebruik ik het I MASK - Firming Transformation Mask. Vooral in de winter is dit product echt onmisbaar voor mijn huid. En mijn man vindt dit product ook geweldig trouwens.”


3. Wat is jouw grootste skincare blunder geweest?

“Te vaak retinol aanbrengen. Dat zorgde ervoor dat de textuur van mijn huid veranderde en dat ik veel oneffenheden kreeg. Het is een prachtig ingrediënt, maar niet eentje die je zonder kennis zomaar kunt aanbrengen wanneer je wilt. Mijn advies is dus om het gebruik van retinol op te bouwen, het niet te smeren wanneer je de zon ingaat en je te laten adviseren door een IMAGE Skincare Professional.”


4. Wat is jouw all time favourite skincare product?

“Dan ga ik voor een serum! Bij dit product heb ik altijd direct resultaat en geeft mij direct een gevoel van dat het werkt. Ik kan trouwens ook niet zonder een exfoliant, om dode huidcellen effectief te verwijderen.  Zelf gebruik ik altijd de AGELESS - Total Facial Cleanser. Door deze cleanser met glycolzuur om de dag of om de twee dagen in te zetten, kan ik altijd rekenen op een stralende huid. Wat een geweldig product!”

5. Welke behandeling doe je meestal bij een bezoekje aan een IMAGE Skincare Professional?

“Ik ga altijd voor de Signature Facelift Peeling met bindweefselmassage. Ik ben trouwens niet de enige, want dit is de populairste peeling van IMAGE Skincare. Ik loop altijd met een prachtige glow de salon uit en merk dat mijn huid direct gehydrateerd en gekalmeerd is.”

6. Heb jij nog skincare advies voor anderen?

“Ieder huidtype is anders, dus ga vooral na welke ingrediënten bij jouw huid passen en doe vooral kennis op over de werking, bijvoorbeeld van verschillende zuren. Zorg voor een overzichtelijke routine die je dagelijks zou kunnen toepassen, zodat het leuk en makkelijk blijft. En last but not least: maak er een momentje van! Ontspan en neem tijd om voor jezelf te zorgen. Zelfliefde zorgt er namelijk voor dat je altijd straalt!”

Wil je op de hoogte blijven van het laatste IMAGE Skincare nieuws en interessante skincare feitjes? Volg ons dan op Facebook of Instagram of schrijf je in op onze nieuwsbrief and let's talk skin!