Deze 6 IMAGE Skincare producten zijn onmisbaar tijdens de herfst

Deze 6 IMAGE Skincare producten zijn onmisbaar tijdens de herfst

De herfst is dé ideale periode om je huid te laten herstellen van de schade die de zon tijdens de zomer aanricht. Ook is het een goed moment om je huid voor te bereiden op de winterperiode. In deze blog geven we je vijf IMAGE Skincare producten én een behandeling die je huid in optimale conditie brengt deze herfst. 

 

1. ILUMA - Intense Brightening Exfoliating Cleanser

ILUMA - Intense Brightening Exfoliating Cleanser biedt een effectieve reiniging met huidoplichtende ingrediënten. De cleanser bevat Smart Sensing Beads, een milde scrubtechnologie die de huid niet beschadigt. Ideaal voor elk huidtype als je op zoek bent naar een milde cleanser die je huid oplicht en laat stralen.

 

2. ILUMA - Intense Facial Illuminator

Na een zomer vol zon is het tijd om je huid te laten herstellen en pigmentvorming te verminderen. ILUMA - Intense Facial Illuminator is een serum met een milde en effectieve werking: je huid licht ervan op en hyperpigmentatie vermindert. Daarnaast helpt het je huid door middel van niacinamide (vitamine B3) om je huidbarrière te versterken en vocht vast te houden. 

 

3. I CONCEAL - Flawless Foundation

Deze foundation geeft je huid een egaliserend effect, voedt en beschermt de huid. Het kalmeert irritaties en roodheden in je huid, waardoor het ook ideaal is na een intensieve behandeling. Daarnaast zorgt het ingrediënt Argireline ervoor dat de rimpels en fijne lijntjes verzacht worden in je huid. Een echte all-in-one foundation!

 

4. IMAGE MD - Restoring Retinol Booster

Boost je huid tot perfectie met dit sterk geconcentreerde mengsel van essentiële oliën (omega 3 en omega 6) en retinol. IMAGE MD - Restoring Retinol Booster geeft een hydratatieboost aan je huid en vermindert vroegtijdige tekenen van huidveroudering, met een jeugdige uitstraling als resultaat. Wist je trouwens dat de gehele IMAGE MD-collectie is samengesteld door plastisch chirurgen voor maximaal resultaat? 

 

5. IMAGE MD - Restoring Brightening Crème

Vooral in de herfst is het belangrijk om hydraterende producten te gebruiken om je huid voor te bereiden op het droge weer in de wintermaanden. Door de toevoeging van vitamine C in IMAGE MD - Restoring Brightening Crème krijgt je huid een hydratatieboost. Daarnaast zorgen de huidoplichtende ingrediënten voor een egale teint. 

 

6. Behandeling: I PEEL Level 2 - Lightening Lift 

De Lightening Lift is een krachtige peeling die (hyper)pigmentatie en roodheden in je huid vermindert. Door innovatieve en effectieve botanische ingrediënten ontstaat er directe verlichting op donkere verkleuringen op je huid en wordt deze geëgaliseerd. Aloë Vera zorgt tevens voor een kalmerend en verzachtend effect. Hello Soft Skin! 

 

Een I PEEL Level 2 behandeling is vaak de vervolgstap na I PEEL Level 1. Je huid moet namelijk even wennen aan de krachtige werking van de ingrediënten. Niet zeker of deze peeling geschikt is voor jou? Overleg dan met jouw IMAGE Skincare Professional.