Dit is de beste foundation voor een droge huid

Dit is de beste foundation voor een droge huid

Wanneer je een droge huid hebt is het belangrijk om een goede foundation te kiezen. Niet alleen voor de looks - niemand wordt blij van schilferige plekjes die door je foundation worden geaccentueerd - maar ook voor de verzorging van je huid. Gelukkig hebben wij een goede foundation die geschikt is voor ieder huidtype, zo ook voor de droge huid!

Foundation voor een droge huid

De IMAGE Skincare I Conceal foundation biedt een prachtige dekking, die je naar wens kunt opbouwen. Maar er is meer! Deze beschermende foundation is namelijk een ware aanvulling op je dagelijkse huidverzorgingsroutine. Naast het corrigeren van de huidteint, werkt de foundation ook hydraterend en herstellend, perfect voor de droge huid dus. Ook kun je rekenen op flink wat voordelen wat betreft anti-aging. De krachtige mix van ingrediënten stimuleert de aanmaak van collageen en zorgt daardoor voor een stevigere huid. Door de toevoeging van argireline, verminder je rimpels en fijne lijntjes zichtbaar. En aangezien voorkomen beter is dan genezen, bevat de foundation ook een SPF 30. Hierdoor beschermt deze foundation je droge (oudere) huid tegen schadelijke uv-stralen en ben je huidveroudering een stapje voor.

Een droge huid? Dit zijn onze foundation-tips

Dat de I Conceal een echt alleskunner is en ideaal is voor een droge huid, moge duidelijk zijn. Maar wist je dat je deze foundation ook op diverse manieren kunt gebruiken? Je kunt I Conceal met een matterende dagcrème mengen voor een matterend effect. Houd je het graag zo natuurlijk mogelijk? Dit is trouwens ook een goede tip als je een droge huid hebt en snel last krijgt van droge plekjes die door de dag heen zichtbaarder worden door je foundation.

Ben je overtuigd van de vele voordelen van onze foundation voor een droge huid? Dan is het tijd om een passende kleur te kiezen. We sluiten onze tips af met dé manier om een frisse blik te creëren: gebruik onder je ogen één tintje lichter dan jouw perfecte I Conceal kleur.  


Het begint bij de basis: verzorg je droge huid

Vergeet tot slot niet dat een foundation een toevoeging is op jouw skincare routine. De basis, gevormd door een reiniging, serum en dag- en nachtcrème, is de eerste stap om je droge huid te verzorgen. Gelukkig maken wij het realiseren van de beste versie van jouw huid zo toegankelijk mogelijk. Je kunt namelijk terecht bij 400 IMAGE Skincare Professionals in Nederland en België. Bovendien hebben wij een uitgebreide webshop, zodat je ook thuis aan de slag kunt met een gezonde huid. Heb je een vraag over foundation en goede huidverzorging voor een droge huid? Neem dan contact op met de IMAGE Skincare Professional bij jou in de buurt, of stel direct jouw vraag via de chat rechtsonder onze website. 

Op de hoogte blijven van het laatste IMAGE Skincare nieuws en interessante skincare feitjes, bijvoorbeeld over foundations en de droge huid? Volg ons dan op Facebook of Instagram of schrijf je in op onze nieuwsbrief!