De skincare routine van Carola Kirschbaum

De skincare routine van Carola Kirschbaum

Carola Kirschbaum is niet alleen een skincare fanaat, ze is ook al lange tijd fan van ons merk en komt regelmatig bij een IMAGE Skincare Professional in het behandelcentrum. Als influencer laat ze haar gezicht continu zien en die is eigenlijk vrijwel altijd voorzien van een mooie natural glow. We vonden het dan ook hoog tijd om te vragen naar haar favoriete producten én skincare secrets. Lees je mee?

1. Wat is jouw geheim voor een natural glow?

''Daar kan ik heel kort en krachtig over zijn: vitamine C! Dit is echt een booster voor mijn huid. Bij IMAGE Skincare is er zelfs een lijn waar dit ingrediënt centraal staat: de VITAL C-lijn. Ook een peeling op z'n tijd doet wonderen én natuurlijk ook veel water drinken! Iets wat iedereen wel weet, maar ook heel makkelijk vergeet.'' 

2. Welke producten zitten er in Your Daily Skin Routine?

''Heb je even, haha? Ik ben een paar maanden geleden gestart met een huidverbeteringstraject bij een IMAGE Skincare Professional en daar heb ik producten geadviseerd gekregen die helemaal afgestemd zijn op mijn huidtype. Overigens heel fijn om eventjes scherp te hebben welkeingrediënten echt goed passen bij mijn huid, dit kan namelijk om de zoveel tijd veranderen. Voor mij werkt dit het beste: 

Een double cleanse (twee keer reinigen na elkaar) met de THE MAX - Cleanser en IMAGE MD - Restoring Facial Cleanser. Dit vind ik een heerlijk krachtig duo om huidveroudering tegen te gaan én een prachtige glow tevoorschijn te toveren. Overigens is THE MAX - Cleanser heel mild, dus die is ook perfect voor een gevoelige(re) huid.


Dan ga ik verder met het IMAGE MD - Restoring Power-C Serum. Dit is echt een vitamine C-bom met wel 20% vitamine C! Daar gaat mijn huid dus heel goed op. Als dagcrème gebruik ik de PREVENTION+ Daily Hydrating Moisturizer SPF 30 en als nachtcrème de AGELESS - Total Repair Crème. Overigens wissel ik die laatste weleens af met een nachtcrème zonder zuren, om de huid zo in balans te houden en niet te overladen met zuren. En tegenwoordig gebruik ik ook de I CONCEAL - Natural. Een hele mooie egaliserende, maar toch luchtige foundation.''

3. Wat is jouw grootste skincare blunder geweest?

''Oeh, mijn grootste blunder was door te denken dat ik zelf wel even een driedubbele laag zelfbruiner kon aanbrengen (voor de eerste keer) om met een lekker kleurtje te verschijnen op een zéér belangrijke dag. Eindstand liep ik daar als een oranje wortel rond, met overal vlekken. Het vergt nogal wat ervaring en kennis om dit goed te kunnen doen en daarnaast ook de juiste hoeveelheid.'' 


4. Wat is jouw all time favourite skincare product?

“Absoluut een serum. Ik heb een droge huid en altijd als ik een serum op doe voel ik zo’n ontlading.''


5. Welke behandeling doe je meestal bij een bezoekje aan een IMAGE Skincare Professional?

Dit verschilt weleens, maar de IMAGE Skincare Signature Facelift vind ik echt heerlijk verfrissend en geeft direct een mooie glow. Ik loop daar altijd letterlijk stralend de deur uit.'' 

6. Heb jij nog skincare advies voor anderen?

“Mijn advies is om echt een dagelijkse routine toe te passen. Ik heb zo veel vriendinnen die helemaal geen skincare producten gebruiken en dat snap ik echt niet. Geen bescherming met SPF, geen hydraterende dagcrème of iets voor in de nacht. En gebruik vooral geen make-up doekjes als vaste routine, maar alleen wanneer je gaat reizen bijvoorbeeld. Het reinigt je huid gewoon iets minder goed dan een goede cleanser. En gebruik vooral een merk dat kwaliteit levert, anders doet het vooral afbreuk aan de huid. En doe altijd een double cleanse! Het twee keer reinigen na elkaar zorgt ervoor dat je huid echt goed gereinigd wordt, waardoor er geen vuil gaat opstapelen. Dit zorgt voor een zuivere huid en heb je veel meer kans op een mooie glow.'' 


Wil je op de hoogte blijven van het laatste IMAGE Skincare nieuws en interessante skincare feitjes? Volg ons dan op Facebook of Instagram of schrijf je in op onze nieuwsbrief and let's talk skin!