De 8 beste skincare cadeaus voor de feestdagen 2023

De 8 beste skincare cadeaus voor de feestdagen 2023

Gifting season staat voor de deur! En om jou wat tijd te besparen met nadenken over het perfecte cadeau dit jaar, hebben wij alvast wat cadeautips voor je klaarstaan. Want een gezonde en stralende huid, daar wordt toch iedereen blij van? Happy shopping! 

 

1. IMAGE Skincare Gift Set

Gun jezelf ook een cadeau deze feestdagen! Een IMAGE Skincare Gift Set is hét ideale cadeau om jezelf te verwennen met een volledige skincare routine. Extra leuk: dit jaar kun je de IMAGE Skincare Gift Sets personaliseren. Zo is er voor iedereen een passende set. Samen met jouw IMAGE Skincare Professional kun je een mooie routine samenstellen. Daarnaast ontvang je bij een set van 4 producten een dagcrème, en bij een set van 3 producten een cleanser cadeau! 

 

2. Discovery Kits

Door de travel-sized producten in de Discovery Kits, is dit een perfect cadeau voor iemand die vaak op reis gaat. Maar buiten het reizen om, is een Discovery Kit natuurlijk ook een goede manier om kennis te maken met de producten van IMAGE Skincare. Ken je iemand die nog niet bekend is met IMAGE Skincare, of wil je iemand kennis laten maken met de geweldige wereld van skincare? Wij hebben voor iedereen een Discovery Kit. Kom je er niet uit welke het beste bij jou behoeftes past? Neem dan een kijkje op deze pagina over de kits. 

 

3. Cadeaubon bij een IMAGE Skincare Professional
Wist je dat een behandeling door onze professionals een groot aandeel heeft in het bereiken van de beste versie van je huid? Een cadeaubon voor een professionele behandeling is wat ons betreft dan ook hét ultieme cadeau. Je geeft bovendien niet alleen een huidverbetering cadeau, maar ook een heerlijk verwen- en relaxmoment. Daarnaast bieden onze professionals een breed scala aan behandelingen, zodat er voor iedere huidwens en -conditie een passende behandeling is. Je kunt een IMAGE Skincare Professional bij jou in de buurt vinden via onze online storelocator. 

4. Hydraterend sheetmasker
Wil jij iemand die spa-at-home treatment geven? Met dit heerlijke hydraterende sheetmasker geef jij dat verwen- en relaxmomentje én een prachtige glow. Daarnaast kun je rekenen op een gevoede, gekalmeerde en diep gehydrateerde huid. Dat is onder andere te danken aan de krachtige mix van essentiële aminozuren, aloë vera en antioxidanten. Eén ding is zeker: van dit glowmasker gaat echt iedereen stralen! 

5. Liefde voor mooie lippen
Door diepe hydratatie, een zijdezacht gevoel en een subtiele glans biedt dit lip-lievende complex alles wat je zoekt op het gebied van lipverzorging. ORMEDIC - Balancing Lip Enhancement Complex is dan ook een musthave, ongeacht welk huidtype. Naast hydratatie zorgt dit product ook voor natuurlijk volume en vollere lippen. Wist je daarnaast dat dit product volledig plantaardig is? Plant-power!

6. Stralende oogopslag 
Bye bye vermoeide uitstraling, hello jeugdige look! Met de effectieve IMAGE MD - Restoring Eye Masks maak je korte metten met fijne lijntjes onder je ogen. In plaats daarvan krijg je een frisse uitstraling en worden tekenen van vermoeidheid verminderd. Door het handige reisformaat neem je deze eye masks overal mee naartoe en zijn ze ideaal om 'even snel tussendoor' op te frissen!

7. Multifunctionele cleanser (ook voor hem) 
De ORMEDIC - Balancing Facial Cleanser is niet voor niets een zeer geliefd product binnen ons assortiment. De milde gel-cleanser is namelijk niet alleen ideaal om vuil, onzuiverheden en make-up te verwijderen, maar is ook perfect om te gebruiken bij het scheren van de baard, oksels, benen en bikinilijn. De cleanser houdt bovendien de vochtbalans van je huid op peil en maakt je huid zijdezacht. Geschikt voor ieder huidtype, zelfs de gevoelige huid.

8. Glow getters

Een mooie glow staat bij iedereen op het verlanglijstje. Je moet dan ofwel geluk hebben met een zijdezachte glowy skin of de juiste producten in handen hebben. En bij het laatste kunnen wij jou zeker helpen! Deze vijf producten dragen niet alleen bij aan huidverbetering, maar hebben ieder een focus op het creëeren van een natural glow. Om met een stralende huid de feestdagen door te gaan! Meer weten over de glowgetters? Lees dan onze blog waar we je meer vertellen over elk product.

 

 

Liever een ander cadeautje? Op onze website vind je een volledig overzicht van onze producten die ideaal zijn om cadeau te geven tijdens de feestdagen, want een stralende huid wordt toch iedereen blij van?