De 5 leukste Moederdag cadeaus

De 5 leukste Moederdag cadeaus


Het is bijna Moederdag! D
é dag van het jaar om je moeder nog iets meer liefde te geven dan normaal. En wat is er nu leuker dan huidverbetering cadeau te krijgen? Om je zoektocht naar het perfecte cadeau makkelijker te maken, hebben wij onze 5 leukste cadeaus voor Moederdag op een rijtje gezet.


1. Kennismaken met hoogwaardige skincare

Geef je moeder een kennismaking cadeau! De Ready, Set, Discover set bevat niet alleen dé musthave huidverzorgingsproducten voor een volwaardige skincare routine voor de ochtend, maar is door de travel size friendly verpakking ook nog eens heel handig om mee te nemen op reis. De set bevat de populaire ORMEDIC – Balancing Facial Cleanser, het VITAL C - Hydrating Anti-Aging Serum en een PREVENTION+ dagcrème inclusief SPF om de huid optimaal te beschermen.  



 

2. Een thuisbehandeling cadeau

Er gaat niets boven een genietmomentje in de behandelstoel! Maar wanneer dit even niet uitkomt is een thuisbehandeling de perfecte oplossing. En dat kan met de Ultimate Peel Treatment - The Home Edition! Deze set bevat alles, zelfs een stappenplan en IMAGE Skincare haarband, om jezelf met gemak en vanuit huis een heerlijke facial te geven. Direct een mooie aanleiding voor een moeder-dochter moment op Moederdag! 

 

3. Hydratatie als tussendoortje  

Een hydraterend sheetmasker mag absoluut niet ontbreken in dit lijstje. De vanuit Korea overgewaaide skincare trend is ook in Europa ontzettend populair en niet zonder reden. Onze Hydrogel Sheet Masks zijn doordrenkt in Japans therapeutisch mineraalwater, waardoor ze voor een heerlijke hydratatieboost zorgen. En het is natuurlijk extra leuk geven door de cadeauverpakking die we ontwikkelden voor speciale gelegenheden zoals Moederdag!

 

4. SPF voor de lippen

Het belang van het dragen van SPF overdag is bij velen bekend, maar vaak worden lippen hierin vergeten. Met de IMAGE MD - Restoring Lip Enhancer SPF 15 heb je verzorgende én beschermende lipverzorging in handen. En dat in een fijn broekzakformaat, om overal makkelijk mee naartoe te nemen.  

 

5. Ontspanning én huidverbetering

Moeders zijn de beste multitaskers. Dus hoe passend is dit Moederdag cadeau? Met de IMAGE MD - Restoring Eye Masks zorg je namelijk voor een ontspannen moment, terwijl je werkt aan huidverbetering. Win-win! Met deze anti-aging eye masks maak je korte metten met een vermoeide uitstraling en fijne lijntjes onder je ogen. In plaats daarvan krijg je een frisse uitstraling en worden tekenen van vermoeidheid verminderd. Hello jeugdige look!

 

Heb je vragen aan de hand van dit blog of over huidverbetering? Neem dan vooral contact met ons óf een van onze 400 IMAGE Skincare Professionals in Nederland en België. Via de store locator kun je precies zien welke IMAGE Skincare Professional er bij jou in de buurt zit. Ook kun je vragen stellen via social media, of via de chatfunctie op de homepage.

En wil je op de hoogte gehouden worden van de leukste skincare feitjes en laatste IMAGE Skincare updates? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en let's talk skin!