6 vragen aan skinfluencer Niny

6 vragen aan skinfluencer Niny

Influencer Niny (@noascha) had een duidelijk doel toen ze aan ons huidverbeteringstraject begon. Ze wilde af van haar oneffenheden, rode vlekken, hyperpigmentatie en littekentjes. Sinds een paar jaar komt ze regelmatig bij haar vaste IMAGE Skincare Professional Roza Clinics in Amsterdam en gaat ze altijd stralend de deur uit. Dat komt deels door haar persoonlijkheid en deels door de juiste behandelingen en producten. En over dat laatste lees je meer in deze blog! 

1. Welke producten zitten er in Your Daily Skin Routine?

'Dat zijn de Ormedic - Balancing Facial Cleanser, de PREVENTION+ Daily Matte Moisturizer SPF 30, de ILUMA - Intense Facial Illuminator, Vital C - Hydrating Eye Gel en de IMAGE MD - Restoring Brightening Cream. Deze producten heb ik getipt gekregen van mijn IMAGE Skincare Professional Roza Clinics, om mijn huid te voeden en hyperpigmentatie te verminderen.'

2. Waarom heb je voor IMAGE Skincare gekozen? 

'Ik heb echt ontzettend veel merken en producten geprobeerd in mijn leven, maar bij geen enkel product en/of merk zag ik écht resultaat. Via via hoorde ik over het merk IMAGE Skincare en dat dit heel goed werkt om als laatste redmiddel in te zetten, waarna ik ben begonnen met behandelingen in combinatie met de producten voor thuis.'

'Het verschil was echt bizar. Mijn gezicht zat vol met littekentjes, rode vlekken en oneffenheden en dat is nu helemaal weg. Waar ik eerder de deur niet uit durfde zonder foundation en concealer, draag ik nu overdag überhaupt geen make-up meer!'


3. Wat is jouw grootste skincare blunder geweest?

'Het is te gênant voor woorden, maar een vriendinnetje vertelde mij toen ik jong was dat ik wel haarlak kon gebruiken op mijn gezicht om zo make-up langer te laten zitten. Langer blijven zitten deed het absoluut, maar het had een vreselijke impact op mijn huid natuurlijk. Oeps!'


4. Wat is jouw all time favourite skincare product?

'Ik vind de I Conceal foundation écht een product uit duizenden. Als ik eens goed wil uitpakken qua make-up gebruik ik I Conceal voor een egaal en matterend effect. Waar mijn huid bij andere foundations soms nog een sterke reactie geeft, is dat bij I Conceal absoluut niet het geval.'


5. Welke behandeling doe je meestal bij een bezoekje aan Roza Clinics?

'Dilara bepaalt altijd op basis van mijn huid welke behandeling goed past. De laatste sessies zijn we voor microneedling gegaan, gecombineerd met effectieve producten van IMAGE Skincare en ik ben ontzettend blij met het resultaat. Na iedere behandeling zie ik echt direct resultaat en zijn mijn fijne lijntjes, oneffenheden en littekentjes verdwenen.'


6. Heb je nog skincare advies voor anderen?

'Smeren, smeren, smeren! Vooral een goede SPF is zo ontzettend belangrijk. Hoe beter je op jonge leeftijd voor je huid zorgt, hoe meer profijt je ervan hebt als je ouder wordt.'

Ben je benieuwd welke producten er voor jouw huid geschikt zijn? Doe dan deze online huidanalyse en ontvang direct een persoonlijke huidanalyse in je mail.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste IMAGE Skincare nieuws en interessante skincare feitjes? Volg ons dan op Facebook of Instagram.