Deze 5 maskers doen zijn werk binnen 10 minuten

Deze 5 maskers doen zijn werk binnen 10 minuten

In de hectiek van ons dagelijks leven lijkt het te ontbreken aan tijd. Meetings, deadlines en de chaos van alledag maken het gemakkelijk om dat kostbare moment van selfcare over te slaan. Wij begrijpen dit maar al te goed! Integreer je skincare darrom in je 'me time' momentje door middel van een gezichtsmasker. Gezichtsmaskers zijn een ideale manier om te genieten van een diepgaande huidreiniging, exfoliatie en hydratatie, terwijl je ook de rust en ontspanning toelaat. Plan wat tijd voor jezelf in en omarm een spa-at-home skincare routine met deze vijf maskers die binnen 10 minuten hun werk doen!

I MASK - Firming Transformation Mask

De zorgvuldig samengestelde mix van ingrediënten in het I MASK - Firming Transformation Mask geeft je huid een ware boost! Dit masker is perfect om je huid op te peppen en stress te weerstaan tijdens de drukke perioden. Het oxygenating complex met hyaluronzuur zorgt voor optimale hydratatie, terwijl de zacht polijstende en exfoliërende korreltjes van Jojoba olie je huid laten stralen. Het draagt bij aan het verminderen van fijne lijntjes, en de combinatie van bentoniet en kaolin vermindert onzuiverheden en geeft je een gladde huid. Ht verbetert de stevigheid en vitaliteit, geeft energie aan je huid en draagt bij aan het verminderen van fijne lijntjes. De resultaten spreken voor zich: een zachte, stevige en stralende huid!

 

Gebruik & tips

Breng een dun laagje van I MASK - Firming Tranformation Mask aan op een gereinigde huid en laat het 5 tot 15 minuten inwerken. Masseer hierna met vochtige handen het masker ongeveer 1 minuut in. Spoel met lauwwarm water zorgvuldig af. Gebruik dit masker 1 à 2 keer per week voor optimaal resultaat. 

 

AGELESS - Total Resurfacing Masque

De unieke combinatie van ingrediënten in dit masker geeft je huid een gladde look en een frisse, egale uitstraling. AGELESS - Total Resurfacing Masque biedt een sterke werking om dode huidcellen te verwijderen, de talgproductie te reguleren en de huid een zichtbare boost te geven. Het is ook een ideaal masker om je huid te zuiveren en poriën te verkleinen.

 

Gebruik & tips

Na reiniging van je huid breng je het masker aan op je gezicht, hals en handen. Laat het product 5 tot 30 minuten inwerken. Masseer één minuut in en spoel het af met koud water. Gebruik dit masker 1 à 2 keer per week voor optimaal resultaat.

Let op: dit masker bevat zuren. Als je nog nooit zuren hebt gebruikt in je routine, raden we je aan dit eerst op te bouwen. Laat het product eerst 5 minuten inwerken en bouw dit langzaam op naar 30 minuten.

 

I MASK - Hydrating Hydrogel Sheet Mask

Dit masker, doordrent met hydraterende ingrediënten zoals niacinamide (vitamine B3), essentiële aminozuren, kalmerende eigenschappen en helend water, zorgt na slechts één keer gebruik voor een stralend effect. Daarnaast verfrist en kalmeert I MASK - Hydrating Hydrogel Sheet Mask je huid met mineraalrijk water en hyaluronzuur. De pasvorm maakt het geschikt voor elk gezicht: een quick-fix voor een skincare momentje! 

 

Gebruik & tips

Reinig de huid zacht voor het gebruik. Verwijder I MASK - Hydrating Hydrogel Sheet Mask uit de folieverpakking en vouw het uit. Leg het masker met de gelkant naar beneden over je huid. Laat het masker 5 tot 10 minuten zitten en masseer het laatste beetje werkstoffen in de huid. Tip: gebruik het product dat over is in de verpakking voor je hals of handen! 

 

VITAL C - Hydrating Enzyme Masque

Hydrateer en exfolieer je huid op een milde wijze met dit masker met meervoudige werking! VITAL C - Hydrating Enzyme Masque is, zoals de naam al doet vermoeden, een gezichtsmasker met enzymatische werking. Dat klinkt misschien wat technisch, maar het komt er op neer dat de dode huidcellen als het ware opgelost worden. Zo verschijnt er een gladde, frisse en zachte huid! Daarnaast is dit gezichtsmasker verrijkt met antioxidanten, vitaminen en mineralen, waardoor je huid niet alleen geëxfolieerd wordt, maar ook gevoed een gehydrateerd. Dit masker zet je in bij roodheden, een droge huid, of als je op zoek bent naar een hydratatieboost in de koude maanden!

 

Gebruik & tips

Breng een royale laag van het masker aan op een gereinigde huid. We raden aan om het gebruikt op te bouwen, zodat je huid langzaam kan wennen aan de enzymatische werking van het masker. Laat het masker de eerste keer 5 minuten inwerken en bouw het op tot 30 minuten. Gebruik dit masker 1 à 2 keer per week voor optimaal resultaat.

 

Let's Talk Skin!

Heb je een vraag over gezichtsmaskers? Neem dan contact op met de IMAGE Skincare Professional bij jou in de buurt, of stel direct jouw vraag via de chat rechtsonder onze website.

En wil je op de hoogte blijven van het laatste IMAGE Skincare nieuws en interessante skincare feitjes en tips? Volg ons dan op Facebook of Instagram of schrijf je in op onze nieuwsbrief and let's talk skin!