AGELESS

AGELESS

AGELESS zorgt ervoor dat tekenen van huidveroudering plaatsmaken voor een jeugdige uitstraling. Dit alles is te danken aan de krachtige mix van diverse zuren, oplichtende ingrediënten en antioxidanten.

Lees verder
AGELESS - Total Facial Cleanser

Deze cleanser op basis van zuren reinigt en exfolieert de huid intensief.

€ 42,00
AGELESS - Total Anti-Aging Serum
Dit effectieve serum op basis van zuren zorgt voor celvernieuwing, waardoor je huid een jeugdige look krijgt en lijntjes worden verminderd.
€ 89,00
AGELESS - Total Repair Crème

Een anti-aging crème die dofheid vermindert en zorgt voor een gladde huid met een jeugdige look.

€ 97,00
AGELESS - Total Resurfacing Masque

Een exfoliërend masker met natuurlijke zuren dat zorgt voor een gladde en egale huid.

€ 51,00
AGELESS - Total Retinol-A Crème

Deze crème op basis van glycol-, melkzuur en retinol zorgt voor een intensieve werking tegen huidveroudering én een stralende huid. 

€ 97,00
AGELESS - Total Pure Hyaluronic Filler

Meer volume zonder injecties door de 6 typen hyaluronzuur

€ 95,00
AGELESS - Total Overnight Retinol Masque

Dit rijke overnight masque op basis van retinol maakt de huid zichtbaar strakker, jonger en frisser!

€ 104,00
AGELESS - Total Eye Lift Crème

Luxe, liftende oogcrème die fijne lijntjes en donkere kringen vermindert.

€ 59,00
AGELESS - Total Microderm Exfoliator

Deze gezichtsscrub verwijdert dode huidcellen effectief en zorgt voor een egale teint, verbeterde textuur en een stralende huid.

€ 56,00

Je favoriete AGELESS producten kopen bij IMAGE Skincare 

De IMAGE Skincare AGELESS-lijn zorgt ervoor dat tekenen van huidveroudering plaatsmaken voor een jeugdige uitstraling. Dit alles is te danken aan de krachtige mix van diverse zuren, oplichtende ingrediënten en antioxidanten. De AGELESS-lijn is hierdoor perfect wanneer je wilt werken aan fijne lijntjes, rimpels, zonschade, pigmentvlekken, een grove huidstructuur en/of een doffe, vermoeide huid. Met deze uitgebreide productlijn met een cleanser, serums, nachtcrèmes, maskers, exfoliant en een oogcrème, kun je jouw favoriete AGELESS-producten naar wens inzetten in je dagelijkse skincare routine. Houd er wel rekening mee dat je het beste de AGELESS-producten kunt combineren met andere IMAGE Skincare lijnen. Door de zuren die in veel AGELESS-producten zitten, is het goed om af te wisselen met mildere skincare. Wil je graag AGELESS-producten kopen? Dan zit je bij deze officiële webshop van IMAGE Skincare goed! 

AGELESS: anti-aging met zuren 

Zuren zoals glycolzuur en retinol zijn krachtige ingrediënten om huidverbetering te bewerkstelligen en met name huidveroudering aan te pakken. Het zal je dan ook niet verbazen dat glycolzuur en retinol de belangrijkste bestanddelen van onze AGELESS-lijn zijn. Deze zuren exfoliëren de huid. Dit betekent dat de AGELESS-producten je huid helpen bij het verwijderen van dode huidcellen. Hierdoor wordt celvernieuwing gestimuleerd en kun je rekenen op een egale en stralende huid. Maar wist je dat de zuren ook ieder hun eigen, krachtige werking hebben? Denk hierbij aan het stimuleren van de aanmaak van collageen, de huid effectief exfoliëren en een ontstekingsremmende functie bieden. Wanneer je een product wilt kopen, lees je in de productomschrijving alles over de effectieve werking van de ingrediënten.  

Jouw ideale skincare routine kopen?

Mix&Match’ is de sleutel tot jouw skincare succes. We raden daarom aan om niet enkel producten uit de AGELESS-lijn te kopen, maar om deze met producten uit andere collecties te combineren. Onze productlijnen zijn namelijk zo ontwikkeld dat ze elkaar ondersteunen en aanvullen. Zo geef je je huid een zo breed mogelijke verzorging en voorkom je een overschot aan dezelfde ingrediënten. Enthousiast over AGELESS? Dat snappen we helemaal. Het is wel goed om te weten dat retinol en andere zuren door de effectieve werking een gebruiksaanwijzing hebben. Zo wordt het gebruik van zuren afgeraden wanneer je zwanger bent of borstvoeding geeft. Ook is het raadzaam om het gebruik op te bouwen en het alleen ‘s avonds te gebruiken én dien je bij gebruik van zuren ook altijd een SPF te gebruiken, bijvoorbeeld door een dagcrème met SPF te kopen.  

De beste versie van jouw huid creëren we samen 

Naast onze webshop waar je onder andere onze effectieve AGELESS-producten kunt kopen, hebben wij een uitgebreid netwerk van Professionals. Zij staan met effectieve gezichtsbehandelingen en advies voor je klaar. Niet voor niets is ‘de beste versie van jouw huid creëren we samen’ onze lijfspreuk. Daarnaast is het onze missie om een gezonde huid toegankelijk te maken. Bij vragen over het kopen van jouw ideale AGELESS-product kun je daarom ook eenvoudig terecht via onze chat, rechtsonderin op onze website. Onze ervaren huidprofessionals helpen je graag verder!