Postcode: 3262 PG
Land:
Plaats: Oud-Beijerland
Adres: Kerkstraat 29
Vandaag: 09:30 - 21:30
Maandag 09:00 - 21:30
Dinsdag 09:00 - 21:30
Woensdag 09:00 - 21:30
Donderdag 09:00 - 21:30
Vrijdag 09:30 - 21:30
Zaterdag 09:30 - 14:00
Zondag Gesloten


Neem contact op met deze salon

Extra informatie
URL key:
taketime4beauty
Behandelcentra:
Certified Treatment Center

Onze missie: Je bewust te maken van je stralende zelf.

Een mooie huid is een gezonde huid. Rimpels, een droge huid, couperose, eczeem, acne een vale grauwe huid… overal is een oplossing voor. Bij Take Time 4 Beauty zien we jou als geheel. Een stralende huid komt voor een groot deel van binnenuit. Resultaat gerichte behandelingen combineren wij dan ook met adviezen en ondersteuning in algehele lifestyle.

Samen werken we aan de gezondheid van je huid. Je huid straalt en jij straalt!

Cindy Bos, eigenaresse van Take Time 4 Beauty, is al 23 jaar gespecialiseerd in huidbehandelingen, daarnaast is zij anti-aging specialist. Specialist in definitieve laserontharing en elektrisch ontharen.

Combinaties

Mooi ouder worden is voor iedereen mogelijk. Onze behandelingen worden altijd op maat gemaakt.
De Image Skincare behandelingen kunnen wij combineren met diverse apparatuur voor een optimaal resultaat op jou huidprobleem. Denk hierbij aan o.a. koudlaser behandelingen, microdermabrasie, zuurstofbehandelingen en Tripollar radiofrequentie behandelingen.

Voeding speelt een grote rol in huidverbetering. Ook daarin kunnen we adviseren en hebben we samenwerkingen met o.a. een voedingsdeskundige, een ontgiftings deskundige en bieden we DNA testen. Ben jij op zoek naar een schoonheidssalon waar natuurlijke schoonheid voorop staat? Gaat de stap naar een plastisch chirurg te ver? Echter wil je meer dan alleen de “standaard” behandelingen? Heb je al veel geprobeerd en nog niet tot een tevreden resultaat gekomen?

Maak dan nu de stap voor een vrijblijvend intakegesprek bij Take Time 4 Beauty. Online een afspraak inplannen is mogelijk via onze website www.taketime4beauty.nl

Take Time 4 Beauty biedt meer!

Een wimperspecialist om jou de mooiste look te geven met o.a. 3D wimperextensions, de lashlift, perfecte wenkbrauwen Zuivere Minerale Make-up geschikt voor iedere huid, nagel styling behandelingen, lifestyle Reset36 coach voor een gezonde leefstijl en afvallen, lezingen over ontgifting, de universal countour wrap en meer.

Waarom Take Time 4 Beauty

 Resultaat gerichte no-nonsens behandelingen.
 Vergoeding door zorgverzekeraar mogelijk.
 23 jaar ervaring.
 Combinaties van diverse specialiteiten.
 Anbos gediplomeerde huidspecialisten.