Postcode: 9040
Land:
Plaats: België
Adres: Adolf Baeyensstraat 113
Vandaag: 09:00 - 18:30
Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00 - 18:30
Woensdag 09:00 - 18:30
Donderdag 09:00 - 18:30
Vrijdag 09:00 - 18:30
Zaterdag 10:30 - 13:30
Zondag Gesloten


Neem contact op met deze salon

Extra informatie
Behandelcentra:
Reseller

Pomerans is een professioneel huidverzorgingssalon gespecialiseerd in huidverbetering, huidverjonging, huidversteviging en permanente ontharing. Het staat voor kwalitatieve behandelingen met een uiterst persoonlijke aanpak in een rustgevend en stijlvol kader.

Alle behandelingen worden telkens opnieuw aangepast aan de noden en conditie van je huid. Je mag dus rekenen op resultaatgerichte behandelingen met topproducten én dat terwijl je de dagdagelijkse drukte even aan je voorbij laat gaan. Als je bij Pomerans binnenkomt gaat alle aandacht naar jou.

Ik graaf niet alleen graag dieper in de wetenschap achter de huid maar neem ook gretig ingrediëntenlijsten onder de loep. Maandelijks volg ik allerhande bijscholingen en congressen en ieder vrij moment duik ik - geheel vrijwillig - in stapels vakliteratuur. De wetenschap staat niet stil, en voor jullie hou ik maar al te graag de vinger aan de pols!

Wist je dat je vaak meer uit je huid kunt halen dan je denkt? Door thuis de juiste stappen te ondernemen met kwalitatieve producten die passen bij jouw huid zou je wel eens kunnen opkijken van het resultaat. Ik geef je hierbij dan ook graag advies door een persoonlijk huidtraject uit te stippelen voor jou!