Postcode: 5453 KJ
Land:
Plaats: Langenboom
Adres: Thomasweg 36
Vandaag: 09:30 - 18:00
Maandag 09:30 - 18:00
Dinsdag 09:30 - 20:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 20:00
Vrijdag 09:30 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 16:00
Zondag Gesloten


Beoordelingen
0

0 beoordelingen

Neem contact op met deze salon

Extra informatie
URL key:
maxskincare
Behandelcentra:
Certified Treatment Center

MAX SkinCare is een moderne eigentijdse praktijk voor huidverbetering in Langeboom in de gemeente Meel en Sint Hubert.

Eigenaresse Gerrie van Bokhoven wil meer dan alleen verzorgende en ontspannende behandelingen geven. Daarom besteed ze uitgebreide aandacht aan revitalisatie en anti-aging. Ze werkt in de praktijk samen met deskundige specialisten op schoonheids- en anti-aginggebied en beschikt over moderne behandeltechnieken.

Bij MAX SkinCare wordt behandeld met hoogwaardige huidverbeterende productlijnen, waaronder IMAGE Skincare. Deze zogenaamde ‘cosmeceuticals’ zijn producten die qua werkzaamheid in het gebied tussen cosmetica en farmaceutica liggen. De werkstoffen zijn vaak hoog gedoseerd, maar vooral ook in onderlinge samenwerking voortreffelijk op elkaar afgestemd, waardoor zichtbare huidverbetering gerealiseerd kan worden.

Er is een duidelijk verschil tussen huidverzorging en huidverbetering. Bij huidverzorging wordt alleen de bovenste laag van de opperhuid behandeld. Bij huidverbetering worden juist de diepe lagen van de opperhuid behandeld om de huid te stimuleren en nieuwe cellen aan te maken. Dat kan op verschillende manieren door bijvoorbeeld het gebruik van apparatuur, diverse peelings, bindweefselmassage of suppletie voor huidherstel van binnenuit in te zetten. MAX SkinCare beschikt nu ook over de nieuwste lichttherapie voor collageeninductie en therapie tegen acne met behulp van de Collageen Booster.

Om een totaalpakket te kunnen bieden is er ook elke drie weken een huidtherapeute aanwezig voor het ondergaan van diverse laserbehandelingen en een arts voor botox en injectables.

Bent u enthousiast geworden en wilt u graag een vrijblijvende intake? Wij hopen u graag te zien.

MAX SkinCare

Gerrie van Bokhoven