Postcode: 5688 EC
Land:
Plaats: Oirschot
Adres: Rijkesluisstraat 7b
Vandaag: 09:00 - 17:00
Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 17:00
Woensdag Gesloten
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 16:30
Zondag Gesloten


Neem contact op met deze salon

Extra informatie
URL key:
huidinstituut-taiger
Behandelcentra:
Certified Treatment Center

Huidinstituut Taiger gevestigd in Oirschot brengt het mooiste in jouw huid naar boven!

Door jouw huidconditie centraal te stellen, laten wij zien wat er met je huid mogelijk is. Want ken jij je huidconditie écht? Met een uitgebreid intakegesprek, huidmeting met geavanceerde meetapparatuur en een huidscan, word gekeken wat jouw huidconditie is. Hierna wordt een behandelplan gemaakt, afgestemd op jouw wensen en mogelijkheden. Kortom, wij maken een behandeling op maat, want iedere huid is uniek!

Samen met jouw werken we naar een mooiere gezonde huid. We werken met krachtige behandelingen en zetten geavanceerde en resultaatgerichte apparatuur in en werken met oplossingen die de huid zélf tot activiteit aanzetten. Huidinstituut Taiger werkt probleemoplossend, specialistisch en doelgericht waardoor we het beste resultaat krijgen op het gebied van huidverbetering en anti-aging.

Wij helpen je ook graag om acne te bestrijden. Huidinstituut Taiger staat geregistreerd in het VEKTIS-bestand als erkend zorgverlener. De huidspecialist in Acne. Zorgverzekeraars vergoeden acne behandelingen daarom, afhankelijk van de polisvoorwaarden.

Ben je opzoek naar een salon die net een stapje verder gaat dan een standaard gezichtsbehandeling, waar huidverbetering en huidverjonging maar ook het stukje ontspanning hoog in het vaandel staan? Waar word gekeken wat het mooiste is voor de huid, en je zelf niet uit een menukaart hoeft te kiezen. Dan bent je bij Huidinstituut Taiger aan het juiste adres. Maak een afspraak voor een geheel vrijblijvend en kosteloos intakegesprek, of boek een meet and treat behandeling om kennis te maken met onze behandelingen.

Wij bespreken graag de verschillende mogelijkheden!