Postcode: 3520
Land:
Plaats: Zonhoven
Adres: Koningsbergweg 89
Vandaag: 00:00 - 00:00
Maandag 09:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 22:00
Woensdag Gesloten
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 12:00
Zondag Gesloten


Beoordelingen
0

0 beoordelingen

Neem contact op met deze salon

Extra informatie
URL key:
beau-beau-zonhoven
Behandelcentra:
Certified Treatment Center

Huidinstituut Beau Beau, jouw praktijk voor een mooie en gezonde huid! Onze filosofie is het behouden van een gezonde en het herstellen van een beschadigde huid door middel van resultaatgerichte en duurzame behandelingen.

We zijn gespecialiseerd in huidverbetering en huidverjonging en blijven steeds op de hoogte van de laatste nieuwe technieken en behandelingen. Door samenwerking met diverse specialisten met elk hun eigen vakkennis en Dr Denaegel van Face Care Clinic kunnen we jullie een totaalpakket bieden.

Waarom kiezen voor Huidinstituut Beau Beau?
Bij ons krijg je steeds een correct en eerlijk advies op maat. Al onze behandelingen worden afgestemd op jouw persoonlijke wensen en voorkeuren. We hebben gekozen voor een uitgebreid aanbod van kwalitatieve behandelingen en we werken uitsluitend met hoogwaardige apparatuur en de beste huidverzorgingsproducten. Naast onze brede waaier aan huidverbeteringstechnieken kan je bij ons ook terecht voor een klassieke gelaatsverzorging, afslanking en permanente ontharing.

Wil jij een stralende en gezonde huid en kies je voor professionaliteit en deskundigheid, kom dan zeker eens langs bij Huidinstituut Beau Beau.

Christel Willems
Gediplomeerd Schoonheidsspecialiste
Esthetisch Deskundige
Epigenetisch Huidtherapeut