Postcode: 7557 KN
Land:
Plaats: Hengelo
Adres: Castorweg 146


Beoordelingen
0

0 beoordelingen

Neem contact op met deze salon

Extra informatie
URL key:
huid-met-zorg
Behandelcentra:
Certified Treatment Center

Wil jij je huid goed onderhouden, je huidveroudering aanpakken of heb je huidproblemen zoals acne of pigmentvlekken? Dan help ik je verder. Mijn naam is Conchita Markhorst en ik ben een gediplomeerd huidtherapeut.

Jij bent uniek en je behandeling dus ook. Ook met de producten waar ik mee werk (IMAGE Skincare) creëer ik maatwerk. Mijn doel is om jouw huid echt te verbeteren en verzorgen en daarbij ga ik voor kwaliteit. Je mag hoge verwachtingen hebben van mijn werk en de producten.

In mijn praktijk werk ik met de Observ voor een huidanalyse. Met dit foto-apparaat kan ik binnen 10 seconden een analyse maken van jouw huid inclusief de diepere huidlagen. Daar beginnen de huidproblemen zonder dat ze zichtbaar zijn voor jou. Met de Observ zie jij direct welke verbeteringen we kunnen maken aan jouw huid.

Het resultaat houd ik bij door voor- en na foto’s. Je huid verbetert zichtbaar en onzichtbaar want ik werk ook aan de diepere huidlagen. Daar heb je resultaat van als je ouder wordt met een stralende en gezonde huid.

Ik werk op afspraak, kijk voor meer informatie op de website.

Tot snel!