Postcode: 6644 BN
Land:
Plaats: Ewijk
Adres: Julianastraat 1C
Vandaag: 09:00 - 17:00
Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 17:00
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten


Neem contact op met deze salon

Extra informatie
URL key:
dermaskin-skinclinic
Behandelcentra:
Premium Treatment Center

DERMASKIN “THE NEXT LEVEL FOR YOUR SKIN”

Leuk dat je interesse in Dermaskin hebt, jouw huid is vast belangrijk voor je. Wij zijn Marian en Leonie, gepassioneerde IMAGE Skincare huidspecialisten. Dermaskin is één van de eerste IMAGE Skincare instituten in Nederland. Huidspecialiste Marian heeft meer dan 21 jaar ervaring en met Dermaskin 3x de IMAGE Skincare Outstanding Performance Award in ontvangst mogen nemen. Hier zijn we natuurlijk ontzettend trots op en zien het als een kroon op ons werk.

GESPECIALISEERD HUIDINSTITUUT

Dermaskin is gespecialiseerd in anti-ging, natuurlijke huidverjonging en huidverbetering. Of je nu een huidprobleem hebt of je huid goed wilt verzorgen, wij hebben voor elke huid de juiste oplossing met de IMAGE Skincare behandelingen en producten. Ook werken wij veel met apparatuur in combinatie met IMAGE Skincare waaronder microdermabrasie.

WAAROM RESULTAAT GERICHT BEHANDELEN

Een standaard schoonheidsbehandeling kennen we allemaal wel maar werkt alleen maar ontspannend. Onze ervaring is dat intensief samenwerken met klanten en IMAGE Skincare hele mooie resultaten opleverde en dat er veel meer mogelijk is op het gebied van behandelen als je maar de juiste producten hebt. Enkele jaren geleden zijn we daarom een nieuwe weg ingeslagen en inmiddels hebben klanten vanuit heel Nederland Dermaskin gevonden om de goede resultaten. Ook geven wij je altijd een eerlijk advies en doen je geen loze beloftes.

HET DERMASKIN ANTI-AGING CONCEPT "MOOIER OUDER WORDEN"

Door de jarenlange ervaring hebben wij ons eigen unieke concepten ontwikkeld. Over deze concepten vertellen we je alles tijdens je kennismakingsbehandeling en wat we voor je kunnen betekenen.

HERKEN JIJ JEZELF HIERIN

Je hebt al van alles geprobeerd maar je kreeg toch niet het gewenste resultaat? Wil ook jij naar “The Next Level” met jouw huid? Maak dan een afspraak bij Dermaskin voor een IMAGE Skincare kennismakingsbehandeling. Je ontvangt bij deze behandeling een Observ huidscan, IMAGE Skincare Trial Kit en een Beauty Bag kado!

Tot binnenkort,

Huidspecialistes Marian & Leonie