Postcode: 2641NA
Land:
Plaats: Pijnacker
Adres: Rijskade 1
Vandaag: 08:15 - 17:15
Maandag 08:15 - 17:15
Dinsdag 08:15 - 17:15
Woensdag 08:15 - 21:00
Donderdag 08:15 - 17:15
Vrijdag 08:15 - 17:15
Zaterdag 10:00 - 15:00
Zondag Gesloten


Neem contact op met deze salon

Extra informatie
Behandelcentra:
Certified Treatment Center

Huidzorg Balans

Leuk dat je dit leest en meer te weten wilt komen over jouw huid. Wij zijn Lisa (eigenaresse) en Lotte, HBO-gediplomeerde huidtherapeuten met veel toewijding voor het vak. In de praktijk hebben wij ervaren hoe geweldig het is om mensen met vragen over de huid en huidproblemen daadwerkelijk te helpen. Een huidverzorgingsroutine die bij jou past kan bijvoorbeeld al zo veel betekenen.

Gespecialiseerd in huidverbetering

Huidzorg Balans is gespecialiseerd in huidverbetering. Heb je een huidprobleem? Wil je je huid beter leren verzorgen? Middels onze huidbehandelingen, huidverzorgingsproducten, voorlichting & coaching (op gebied van voeding en levensstijl) brengen én houden wij samen je huid in balans.

De oorzaak aanpakken

Wij zijn ervan overtuigd dat een oorzaak-gerichte aanpak, zowel van buiten als binnenuit, de (probleem)huid verbetert. Hierdoor kunnen wij klachten niet alleen oplossen of verminderen, maar op het lange termijn ook helpen voorkomen.

Image Skincare “Een feestje op de behandelbank"

IMAGE is onze favoriete huidverbeteraar. Als huidtherapeut raden wij dit merk van harte aan. Wij gebruiken IMAGE voor onze huidbehandelingen zoals IMAGE I-Peels en microneedling.

Laat je huid stralen

Heb je last van een huidprobleem? Lukt het niet om je gewenste resultaten te bereiken? Maak dan een afspraak voor een adviesconsult.