THE MAX

THE MAX

Ga huidveroudering op milde wijze tegen met de krachtige, doch zachte THE MAX-lijn. Producten om huidverslapping, fijne lijntjes en rimpels tegen te gaan en de algehele huidstructuur te verbeteren.

Lees verder
THE MAX - Facial Cleanser

Deze milde cleanser zorgt voor een optimale pH‐waarde en celvernieuwende werking. Ideaal voor om huidveroudering tegen te gaan!

€ 42,00
THE MAX - Masque

Dit rijke gezichtsmasker helpt de huid te verstevigen en de huidelasticiteit te bevorderen, met een jeugdige glans als resultaat! 

€ 54,00
THE MAX - Neck Lift

Verstevigende hals- en decolletécrème die de huid lift en een jeugdige uitstraling geeft.

€ 99,00
THE MAX - Eye Crème

Deze voedende oogcrème gaat huidveroudering tegen en zorgt ervoor dat wallen, kringen en puffy eyes als sneeuw voor de zon verdwijnen.  

€ 76,00

THE MAX producten bij IMAGE Skincare kopen

Wil je tekenen van huidveroudering verminderen en heb je een gevoelige huid? Dan raden wij aan een THE MAX-product te kopen. Door de afwezigheid van zuren is deze lijn namelijk de perfecte anti-aging collectie voor de kwetsbare huid. De kracht van de unieke formules is onder andere te danken aan de plantaardige stamceltechnologie, die cellen herstelt en beschermt en zo huidveroudering uitstelt. Welk THE MAX-product ga jij kopen? 

THE MAX: anti-aging producten voor MAXimaal resultaat 

Iedere huidverzorgingsroutine begint met een goede cleanser. De voedende anti-aging THE MAX cleanser is door de effectieve formule zeker een goede start! Wil je daarnaast ook graag huidverslapping tegengaan? Maak dan vooral kennis met THE MAX – Crème. Deze rijke, voedende nachtcrème is een krachtpatser in het verminderen van huidverslapping en het sterker maken van de huid.

THE MAX extra’s

Naast de basisproducten voor jouw huidverzorgingsproducten vind je in THE MAX lijn ook extra producten voor diverse huidbehoeften. Ga plaatselijk aan de slag met de effectieve oogcrème of hals- en decolletécrème voor intensieve verzorging en een jeugdige look. Verdient je hele gezicht wat extra aandacht? Dan raden wij aan om het THE MAX anti-aging gezichtsmasker te kopen. Til je dagelijkse routine naar een MAXimaal niveau door tussen je serum en dag- of nachtcrème nog een extra product aan te brengen. Zo zorgt de Contour Gel Crème voor volume in het onderste gedeelte van het gezicht en verzacht de Wrinkle Smoother voorhoofdslijntjes en kraaienpootjes. 

Meer informatie over het kopen van THE MAX producten? 

Ben je enthousiast over een van THE MAX producten en wil je deze kopen? Dat kan heel eenvoudig in onze webshop of ga langs bij een van onze 400 Professionals. Hier kun je overigens niet alleen je favoriete THE MAX producten kopen, maar ook terecht voor advies en krachtige gezichtsbehandelingen voor effectieve huidverbetering. Blijf je liever online en heb je een vraag? Stel deze dan via onze chat, rechtsonder onze website