Postcode: 1215 AM
Land:
Plaats: Hilversum
Adres: Bosdrift 50
Vandaag: 10:00 - 15:00
Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag Gesloten
Woensdag 10:00 - 15:00
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 15:00
Zondag Gesloten


Neem contact op met deze salon

Extra informatie
URL key:
gooische-rimpels
Behandelcentra:
Certified Treatment Center

Gooische rimpels is een cosmetisch instituut dat zich richt op het verjongen en verbeteren van de huid. Gracieus verouderen met een natuurlijk fris resultaat is waar wij voor staan. Wij vinden het belangrijk dat u er net zo goed uitziet als dat u zich voelt.

Hoe wij dit doen? Door middel van een goede samenwerking, hoogwaardige producten en de beste apparatuur op het gebied van huidverbetering. Zo bestaat ons team uit een cosmetisch arts Lidy Knigge, een huidtherapeute Demi Vollenbroek en een schoonheidsspecialiste Lucielle (achternaam). Wij werken met de producten van IMAGE Skincare en gebruiken Restylane voor fillers en botox. De huidverbeterende apparatuur bestaat onder andere uit lasertherapie, lichttherapie, radiofrequentie en nog veel meer!

Waarom werken wij met IMAGE Skincare? Dit is hét merk producten waar hoge percentages werkzame stoffen in zitten. Zo kunnen wij onze behandelingen optimaliseren en kunt u thuis uw huid goed onderhouden.

Nieuwsgierig geworden wat ons team voor u kan betekenen? Wij ontvangen u graag in ons instituut waar onze praktijkassistente Jolanda Zalmé u met open armen ontvangt. De koffie staat al klaar!