Winkelwagen

Postcode: 3137 SM
Land:
Plaats: Vlaardingen
Adres: IJsselhoevedreef 8
Vandaag: 09:30 - 17:00
Maandag 09:30 - 17:00
Dinsdag 09:30 - 17:00
Woensdag Gesloten
Donderdag 09:30 - 17:00
Vrijdag 09:30 - 14:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten


Beoordelingen
0

0 beoordelingen

Neem contact op met deze salon

Extra informatie
Behandelcentra:
Certified Treatment Center
URL key:
beautyandbalance

Welkom bij Beauty and Balance

De naam Beauty and Balance past perfect bij mij als persoon en mijn concept. Je kunt veel aan de buitenkant laten doen om jezelf mooier te maken en er jonger uit te laten zien, maar wanneer je van binnen niet goed in je vel zit zul je nooit het beste uit jezelf kunnen halen. Juist de combinatie van innerlijk en uiterlijk zorgt voor een optimaal resultaat en de beste versie van jezelf.

De behandelingen bij Beauty and Balance zijn gericht op het verbeteren van de huid van het gelaat. Hierbij wordt aandacht besteed aan het verjongen van de huid en het in perfecte conditie brengen en houden van de huid. Je kunt bij Beauty and Balance terecht voor (ontspannende) gezichtsbehandelingen en chemische peelings.

Het is belangrijk om de huid goed te verzorgen. Als schoonheidsspecialiste werk ik met IMAGE Skincare. Voor elk huidtype en huidprobleem is er een passend IMAGE Skincare product. Er is hierdoor een breed en diep aanbod aan behandelingen en producten. De thuisproducten zijn gemakkelijk in gebruik, waardoor je de salonbehandeling thuis kunt voortzetten voor een optimaal en langdurig effect van de behandeling.

Graag tot snel!