Skin Treatments

Skin Treatments

SKIN TREATMENTS & FACIAL BEHANDELINGEN KOPEN

Lees verder
IMAGE MD - Skincare System

Een volledige routine om de huid een boost en volledige werking te bieden voor huidverbetering. 

€ 255,00

Heb jij een (intensieve) skincare treatment ondergaan en ben je op zoek naar de juiste nazorg en professionele producten? IMAGE Skincare heeft een breed scala aan producten specifiek gericht op het verzorgen van de huid die net een behandeling heeft ondergaan. Mild, kalmerend en verzorgend.

KIES VOOR POST TREATMENT - VOOR GOEDE ZORG NA EEN SKINCARE TREATMENT

Post treatment (oftewel na een skincare treatment) is het belangrijk om je huid vooral te laten herstellen. Daar is speciale skincare voor nodig, die erop gefocust is om de huid te ondersteunen en weer de oude te maken. Of je nu een facial hebt gedaan of een zware peeling: onze Post Treatment - Trial Kit bevat producten die je heel goed na een behandeling in kunt zetten na een skincare behandeling, doordat deze mild zijn voor de huid. 

SKINCARE TREATMENT VOOR DE GEVOELIGE HUID

Waarom kies je voor de Post Treatment - Trial Kit na een behandeling? Simpelweg, omdat deze producten de huid begrijpen die na een skincare treatment (of dit nu een peeling of een ontspannen facial is) aan het herstellen is. Voorkom overbelasting en ga voor milde producten die de huid kalmeren. Doordat deze producten mild zijn is de Post Treatment -Trial Kit ook geschikt voor de gevoelige huid