Winkelwagen

PREVENTION+

PROTECT - PREVENT - HYDRATE

Lees verder
AGE-DEFYING Gift Set 2020
De IMAGE Skincare Gift Sets zijn er weer en dit jaar zijn ze Limited Edition! Deze Age-Defying Gift Set is zeer geschikt voor iedereen die (vroegtijdige) huidveroudering wil tegengaan.
€ 126,50
HYDRATING Gift Set 2020
De IMAGE Skincare Gift Sets zijn er weer en dit jaar zijn ze Limited Edition! Deze Hydrating Gift Set is een ideale kennismaking voor nieuwe IMAGE Skincare gebruikers.
€ 128,00
BRIGHTENING Gift Set 2020
De IMAGE Skincare Gift Sets zijn er weer! Dit jaar zijn ze Limited Edition door de samenwerking met kunstenares Carolyn Gavin. Deze Brightening Gift Set is zeer geschikt voor de gevoelige huid en voor iedereen die met hoogwaardige skincare wil beginnen.
€ 105,50
Nieuw
PREVENTION+ Daily Defense Lip Enhancer SPF 15

Houd je lippen gedurende de dag gehydrateerd en beschermd tegen UV-straling. Dit lipproduct is ontwikkeld met micro-deeltjes van marinecollageen dat de lippen hydratatie biedt en een volumineus effect geeft. Je kiest dit lipproduct voor extra volume, hydratatie én SPF 15 bescherming.

€ 29,50
PREVENTION+ Daily Matte Moisturizer SPF 32

Deze moisturizer met UVA/UVB-filters bevat de microsponge-technologie. Hierdoor wordt talg geabsorbeerd en krijgt de huid een matte finish.

€ 49,00
PREVENTION+ Daily Tinted Moisturizer SPF 30+

VERNIEUWD! Nu met blauw licht (HEV) bescherming. Daarnaast bevat deze dagcrème UVA/UVB-filters en een licht kleurtje. Hierdoor wordt de teint mooi geëgaliseerd, ook zonder make-up.

€ 49,00
PREVENTION+ Daily Ultimate Protection Moisturizer SPF 50

Deze moisturizer met UVA/UVB-filters bevat een SPF50 voor de ultieme zonbescherming.

€ 49,00
PREVENTION+ - Trial Kit

PREVENTION+ Trial Kit.

€ 16,00

IMAGE Skincare PREVENTION+ is een revolutionaire productlijn gericht op zonbescherming, waarin intensief hydraterende dagcrème verrijkt is met een breedspectrum UV-filter. Zo kun je de huid dagelijks beschermen tegen UVA- en UVB-straling, terwijl je tegelijkertijd ook aan huidverbetering kunt werken.

Dagelijkse noodzaak
Bescherming tegen de invloed van de zon is een dagelijkse noodzaak om te voorkomen dat jouw huid vroegtijdig veroudert. Daarom hebben we deze unieke productlijn met zonnefilter ontwikkeld, die perfect is voor dagelijks gebruik. Bevat UVA-/UVB-bescherming met breed spectrum, plantaardige stamcellen en antioxidanten met voedende eigenschappen.

Ultieme UV-bescherming
Deze dagcrèmes worden gemakkelijk door de huid opgenomen, waarna je helemaal klaar bent om de dag te beginnen. Daarnaast zijn alle PREVENTION+ producten van IMAGE Skincare waterproof. Zo kun je ongestoord je favoriete buitensport uitvoeren of een verfrissende duik nemen, terwijl je huid ultiem beschermd blijft tegen UV-straling.

Neem een kijkje op deze pagina en ontdek het PREVENTION+ product wat bij jouw huidtype past! Liever persoonlijk advies? Vind hier een IMAGE Skincare Professional bij jou in de buurt.