Winkelwagen

 

DE KRACHT VAN EEN DOUBLE CLEANSE

Begin het jaar goed en ga voor een stralende, gezonde huid! Dit begint met een goede skincare routine, waarbij je als eerste stap je huid reinigt, om vuil en onzuiverheden te verwijderen. Voor het beste resultaat adviseren wij een ‘double cleanse. Dit is het twee keer achter elkaar reinigen van de huid. Bij de eerste keer verwijder je vuil, zweet en talg dat zich heeft opgestapeld gedurende de dag of nacht. De tweede reiniging krijgt daardoor de kans om dode huidcellen te verwijderen, waardoor je nog een stapje dichter bij een stralende huid bent.

Extra fijn dus dat je tot en met 12 februari profiteert van 10% voordeel bij aanschaf van twee cleansers. Kies er zelf twee of laat je inspireren door onze effectieve cleansing powerduo's. Houd je het bij één cleanser? Dan ontvang je 5% voordeel. 

 

Alle cleansers & glow boosters 

AGELESS – Total Facial Cleanser
CLEAR CELL – Clarifying Salicylic Gel Cleanser
ILUMA – Intense Brightening Exfoliating Cleanser
ILUMA - Intense Brightening Exfoliating Powder (glow booster)
IMAGE MD – Restoring Facial Cleanser
ORMEDIC – Balancing Facial Cleanser
ORMEDIC - Balancing Gel Polisher (glow booster)
THE MAX – Facial Cleanser
VITAL C – Hydrating Facial Cleanser

Double the cleanse, double the power
Door je huid twee keer te reinigen is je huid beter in staat om voedingsstoffen van je serum en dag- of nachtcrème effectief op te nemen. Het double cleanse stappenplan:

1. Gebruik eerst een cleanser zonder zuren om oppervlakkig vuil te verwijderen.
2. Ga dan aan de slag met een cleanser met zuren. Door de eerste stap kan deze cleanser grondiger te werk gaan en je huid tot in je diepste poriëren reinigen. Hierdoor worden dode huidvellen verwijderd en gaat je huid veel sneller stralen.

Wil je het maximale uit je double cleanse halen? Maak kennis met onze glow boosters!