Oogcrème

Oogcrème

Oogverzorging kopen

Lees verder
Filteren

Huidige filters

  • Prijs € 50,00 - € 59,99
  • Producttype Oogverzorging
  • Productlijn ORMEDIC

ORMEDIC - Balancing Eye Lift Gel

Deze huidverstevigende ooggel is hét middeltje tegen vermoeide en gezwollen ogen.

€ 56,50

Goede oogverzorging is erg belangrijk. Wist je namelijk dat de huid rondom de ogen dunner is dan de huid op de rest van het gezicht, waardoor het als eerste tekenen van huidveroudering laat zien? Kraaienpootjes en donkere kringen zijn de meest voorkomende verschijnselen die als cosmetisch storend worden ervaren. Om dit tegen te gaan kun je het beste een oogcrème gebruiken. De hydraterende oogcrèmes van IMAGE Skincare bestaan uit effectieve ingrediënten die deze verschijnselen kunnen voorkomen, behandelen en verminderen. 

OOGCRÈME VOOR JOUW HUID 

IMAGE Skincare heeft voor iedere huid en elk probleem een speciaal ontwikkelde oogcrème. Denk aan het direct vervagen van fijne lijntjes, verminderen van wallen en het verbeteren van donkere kringen rondom de ogen. Zo is er altijd een geschikte oogverzorging voor jou! 

HOE KIES JE DE BESTE OOGCRÈME? 

Wil je graag een oogcrème kopen, maar weet je niet welke oogverzorging het beste bij je past? Hieronder lees je welke oogcrème je het beste kunt gebruiken bij bijvoorbeeld donkere kringen, wallen of huidveroudering. Twijfel je na het lezen van deze informatie nog welke oogcrème je het beste kunt kopen? Voor persoonlijk advies raden we je aan bij een IMAGE Skincare Professional bij jou in de buurt langs te gaan. Aan de hand van een intake kunnen zij je adviseren over de verschillende serums die het beste bij jouw huid passen, een skincare routine samenstellen en eventueel zelfs een behandelplan maken.   

Oogcrème voor donkere kringen en wallen 

Donkere kringen en wallen rond de ogen zijn ontzettend vervelend. ILUMA – Intense Brightening Eye Crème helpt de huid op te lichten en hydrateren, waardoor donkere kringen zullen verminderen. De oogcrème VITAL C – Hydrating Eye Recovery Gel werkt effectief bij het bestrijden van wallen, doordat het vocht afdrijft.  

Hydraterende oogcrème

Eigenlijk hebben alle IMAGE Skincare oogcrèmes een hydraterende werking. ORMEDIC - Balancing Eye Lift Gel brengt de gevoelige huid rondom de ogen in balans en herstelt de hydratatie.  

Oogverzorging bij rimpels en fijne lijntjes 

De beste oogrcrème bij rimpels en fijne lijntjes is THE MAX – Stem Cell Eye Crème. Hoge concentraties groeifactoren uit plantenstamcellen beschermen de huidcellen te beschermen en voorkomen verouderingseffecten als gevolg van schade door vrije radicalen te voorkomen.