Nachtcrèmes

Nachtcrèmes

Ontdek welke nachtcrème het beste bij jouw huidtype past

Lees verder
Filteren

Huidige filters

  • Prijs € 90,00 - € 99,99

AGELESS - Total Repair Crème

Een anti-aging crème die dofheid vermindert en zorgt voor een gladde huid met een jeugdige look.

€ 97,00
AGELESS - Total Retinol-A Crème

Deze crème op basis van glycol-, melkzuur en retinol zorgt voor een intensieve werking tegen huidveroudering én een stralende huid. 

€ 97,00
VITAL C - Hydrating Repair Crème

Eén van onze meest geliefde nachtcrèmes, met een zeer rijke formule (vitamines A,C en E) die de huid voedt en beschermt. 

€ 98,00
VITAL C - Hydrating Intense Moisturizer

Een ultrahydraterende moisturizer die de vochtbalans in de huid herstelt en zorgt voor een perfect gepolijste, stralende huid.

 
 
 
€ 90,00
ORMEDIC - Balancing Bio-Peptide Crème

Deze rijke, voedende crème laat je huid stralen, ook zonder make-up of filters. 

€ 92,00
IMAGE MD - Restoring Youth Repair Crème

Deze rijke crème op basis van retinol en glycolzuur zorgt voor vermindering van huidveroudering en een jeugdige uitstraling.

€ 98,00
IMAGE MD - Restoring Retinol Booster

Ga vroegtijdige tekenen van huidveroudering tegen met deze retinol booster! Een krachtig product, voor een krachtig resultaat. 

€ 98,00

Nachtcrèmes kopen

Een nachtcrème kopen is de eerste stap die je zet wanneer je jouw skincare routine samenstelt. Doordat je huid tijdens de nacht vooral gefocust is op herstel (ten opzichte van een dagcrème die ook moet beschermen) zit een nachtcrème vol voedende ingrediënten. Dit is één van de belangrijkste redenen waarom huidverbetering begint bij je nachtcrème.

Nachtcrèmes voor jouw huid 

Voor ieder huidtype hebben wij een passende nachtcrème. Het ligt er maar net aan aan welk huidprobleem jij wil werken en wat je wensen zijn. Ons assortiment rijkt van milde nachtcrèmes, tot hydraterende en voedende nachtcrèmes. Wij en onze IMAGE Skincare Professionals kunnen je daarin goed begeleiden. 

Hoe kies je de beste nachtcrème?

Voor nachtcrèmes of overnight masques gaat de term ‘one product fits all’ niet op. Door de hoge concentratie aan voedingsstoffen kun je heel gericht een huidprobleem aanpakken en daarom is het belangrijk vast te stellen wat je wil verbeteren. Wil je rimpels en fijne lijntjes aanpakken, acne verminderen, of de huid egaliseren en roodheden verminderen? Wat je wens of huidprobleem ook is, wij hebben een nachtcrème die bij je past. De kunst is om te bekijken wat jouw huid nodig heeft en daar helpen wij jou graag bij!

Voedende nachtcrèmes 

Eigenlijk zijn al onze nachtcrèmes voedende nachtcrèmes. Dit komt doordat er in onze nachtcrèmes altijd hoogwaardige ingrediënten toegevoegd zijn. Weet je wat je graag wil verbeteren? Dan is jouw nachtcrème de eerste keuze die je maakt, omdat dit product de grootste stap zet in huidverbetering. 

Hydraterende nachtcrèmes 

Op zoek naar een hydraterende nachtcrème om je huid een hydratatieboost te geven? Daar hebben wij de juiste nachtcrèmes voor! Naast de nachtcrème van VITAL C - die je huid niet alleen hydrateert, maar ook zijdezacht maakt - hebben wij verschillende nachtcrèmes die jouw droge/vochtarme huid weer in balans brengen. 

Herstellende nachtcrèmes 

Soms heeft je huid kalmeren de hoofdfocus en ben je daarom op zoek naar een herstellende nachtcrème. In ons assortiment hebben we milde nachtcrèmes die specifiek zijn ontwikkeld om de huid te herstellen en kalmeren, zoals bijvoorbeeld in de ORMEDIC-lijn. Vraag jouw IMAGE Skincare Professional welke herstellende nachtcrème het beste bij je past, want uiteindelijk is persoonlijk advies het beste advies.