Winkelwagen

IMAGE Skincare voor professionals

 
Ben jij een huidprofessional en overweeg je om met IMAGE Skincare te starten in jouw behandelcentrum?
Vraag een kennismakingspakket aan
 
 

MET IMAGE SKINCARE ZET JE RESULTAAT OP NUMMER 1

Kies jij als huidprofessional niet alleen voor het beste resultaat voor jouw cliënten, maar ook voor een optimaal financieel resultaat voor jouw salon? Vind jij daarnaast ondersteuning vanuit het merk op het gebied van persoonlijke begeleiding, trainingen en marketing ‘key’?

OVER IMAGE SKINCARE

Ruim 400 gekwalificeerde IMAGE Skincare Professionals in de Benelux
Een innovatief en clean clinical huidverbeteringsmerk dat al sinds 2003 bestaat
Met maar liefst 13 productlijnen en 6 productinnovaties per jaar, voor elk huidtype een passende oplossing
In meer dan 60 landen verkrijgbaar

 

IMAGE Skincare is wereldwijd het nummer 1 merk op het gebied van huidverbetering. De kracht van het merk zit in de unieke combinatie van de innovatieve behandelingen, zoals I PEEL en luxe facials, en de effectieve producten met hoogwaardige ingrediënten voor thuisgebruik. Wij vinden dat iedereen trots moet kunnen zijn op haar of zijn huid en dat is waar wij als merk – en alle IMAGE Skincare Professionals met ons – iedere dag opnieuw voor staan.

 

KENNISMAKINGSPAKKET AANVRAGEN

Wil je graag als IMAGE Skincare Professional starten en meer informatie over onze producten & behandelingen, persoonlijke begeleiding, trainingen en marketing- & salesondersteuning ontvangen? Vraag dan vrijblijvend het kennismakingspakket aan en wij nemen je mee in onze wereld van huidverbetering.

Na het ontvangen van jouw aanvraag nemen we telefonisch contact met je op om het kennismakingpakket af te stemmen. Het pakket bevat:

  • IMAGE Skincare brand brochure
  • Hush & Hush brand brochure
  • 15 samples afgestemd op jouw wensen en behoefte
  • Salestool: Your Skin Passport
  • Prijslijst 2022

 

DE VIJF VOORDELEN VAN IMAGE SKINCARE

Onze kracht zit niet alleen in persoonlijke en kwalitatieve service. Dit vind je ook in onze...

1. Persoonlijke starterscoach
Om jou zo goed mogelijk op weg te helpen bieden wij in het eerste jaar een coachingstraject aan. Dit coachingstraject bestaat uit meerdere contactmomenten met een persoonlijke starterscoach en een praktijkexamen op locatie. Daarnaast kun je altijd om advies en ondersteuning vragen aan ervaren huidspecialisten via mail, telefoon of WhatsApp.
2. Productadvies op maat voor elk huidtype
Wij geloven in de kracht van combineren. Al onze productlijnen zijn daarom zo ontwikkeld dat ingrediënten elkaar perfect aanvullen. Door middel van de juiste product- en behandelcombinaties kun je je cliënt zeer snel resultaat bieden in huidverbetering.
3. Efficiëntie in behandelen
Onze focus is gericht op efficiënt behandelen met de gezondheid van de huid voorop. Wij bieden zelfs behandelingen van minder dan een uur aan, die zeer effectief zijn en een prachtig resultaat bieden.
4. Gratis educatie & marketingondersteuning
Ook bieden we ondersteuning op het gebied van marketing en sales (zowel online als offline) in de vorm van een samplevergoeding, gratis campagnematerialen en webinars om jouw kennis en ervaring op het gebied van huidverbetering, sales en marketing te verbeteren.
5. Goede prijs- kwaliteitsverhouding & gezonde marge
De hoogste kwaliteit voor een eerlijke prijs én een goede marge. Dit zorgt voor een gezonde bedrijfsvoering. Daarnaast hebben we een uitgebreid E-commerce Programma waarbij je commissie ontvangt zodra jouw cliënten een order plaatsen via de officiële IMAGE Skincare webshop.
 

PARTNERS OVER IMAGE SKINCARE

Wij kunnen je van alles over onze werkwijze en producten vertellen, maar onze IMAGE Skincare Professionals kunnen dat nog beter! In onderstaande video’s laten we Paulien van Plus Belle The Skinstitute en Maxime van Maxime The Skin Institute aan het woord. Beiden dames zijn recent gestart met IMAGE Skincare.

 
 

PERSOONLIJK CONTACT

Ons team staat geheel voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je mee te nemen in de snelgroeiende wereld van IMAGE Skincare. Mail al jouw vragen naar professional@gabson.com of neem telefonisch contact met ons op via +31(0)237114533 (Nederland) of +32(0)78480807 (België). Wij hopen van je te horen!