Winkelwagen

IMAGE Skincare voor professionals

 
Ervaar onze huidverbeteringsproducten en vraag een kennismakingspakket op maat aan.
Ja, ik wil een kennismakingspakket!
 

 

Ben jij als professional op zoek naar een huidverbeterend merk voor in je behandelcentrum? IMAGE Skincare biedt krachtige peels, innoverende behandelingen en bewezen effectieve producten voor thuisgebruik. Wetenschappelijk onderzoek, innovatieve ingrediënten en revolutionaire technologieën vormen hierbij de basis. Zo kun je binnen no-time de mooiste resultaten bereiken met je cliënten. Onze filosofie luidt dat iedereen een gezonde huid verdient en dat je dit op zo'n eenvoudig mogelijke manier moet kunnen bereiken.

IMAGE Skincare behandeling

Wereldwijd succes

IMAGE Skincare is in 2003 gestart vanuit een klein appartement in Florida met alleen de bestselling productlijn VITAL C. Inmiddels zijn er 13 collecties ontwikkeld en heeft IMAGE Skincare vestigingen verspreid over meer dan 60 landen. Er wordt nauw samengewerkt met top-medici, dermatologen en kennisinstituten om continu nieuwe hoogwaardige producten en behandelingen te ontwikkelen. Zo zorgen we ervoor dat we jou als professional een volledig en innovatief systeem voor huidverbetering kunnen blijven aanbieden.

Inmiddels zijn we als IMAGE Skincare Benelux al 10 jaar een begrip in de Nederlandse en Belgische markt voor huidverbetering. We zijn er dan ook trots op om ons tot de top van IMAGE Skincare distributeurs wereldwijd te mogen rekenen!

Benieuwd wat wij voor jouw behandelcentrum kunnen betekenen en hoe jij in dit succes kunt delen?

Lees snel verder voor meer informatie. 

Janna Ronert IMAGE Skincare 

 

Ondersteuning op maat

Bij IMAGE Skincare Benelux stellen we het succes van de IMAGE Skincare Professionals centraal. Zo bieden wij bijvoorbeeld gepersonaliseerde starterspakketten, een uitgebreid trainingsprogramma en zijn er ruime mogelijkheden wat betreft merchandise & marketing tools. Bovendien staat er een team van huidspecialisten staat voor je klaar bij alle praktische vragen over de producten en behandelingen. Ons uitgangspunt hierbij is dat wij je ondersteunen in het realiseren van jouw doelstellingen.

 

IMAGE Skincare: jouw voordelen

  • Innovatieve behandelingen en producten met bewezen resultaat
  • Advies en ondersteuning van ervaren huidspecialisten
  • Uitgebreid trainingsaanbod, waaronder kosteloze basisopleiding incl. certificaat
  • Met maar liefst 6 productinnovaties per jaar, voor elk huidtype een passende oplossing
  • Jaarlijkse Launchparty met alle IMAGE Skincare Professionals

 

Training bij IMAGE Skincare

Kennis en persoonlijke begeleiding staan bij IMAGE Skincare centraal. Voordat je als IMAGE Skincare Professional kunt starten, vinden wij het dan ook belangrijk dat je volledig op de hoogte bent van onze producten, onze filosofie en onze behandelingen. Zo behaal je straks de meest optimale resultaten met onze behandelingen. Hier hebben wij dan ook onze Basistraining voor ontwikkeld. In deze tweedaagse training komen zowel de theorie als de praktijk aan bod, zodat je daarna helemaal klaar bent om als IMAGE Skincare Professional van start te kunnen gaan!

Wij bieden deze training kosteloos en geheel vrijblijvend aan op ons hoofdkantoor in Haarlem en verschillende andere locaties in Nederland en België. Als vervolg op de Basistraining hebben wij ook diverse andere trainingen en webinars ontwikkeld, om onze IMAGE Skincare Professionals de benodigde tools te bieden om alles uit de producten en de behandelingen te halen.

IMAGE Skincare Experience Center Haarlem trainingen

Vraag het IMAGE Skincare kennismakingspakket aan

Heeft het lezen van bovenstaande informatie je enthousiast gemaakt over het starten met IMAGE Skincare? Vraag dan nu het kosteloze kennismakingspakket aan. Hoewel huidverbetering natuurlijk niet in mini-tubes van 10ml zit, geven we je via deze weg alvast een klein voorproefje van onze producten middels een Trial Kit. Daarnaast nemen we je mee in onze wereld van huidverbetering met het IMAGE Skincare Magazine waarin je alles leest over onze producten en collecties, Your Skin Passport en onze Merchandise-brochure.

 

Team IMAGE Skincare Benelux

Ons team van specialisten staat voor je klaar om je persoonlijk te begeleiden en een succesvolle start te bieden!

IMAGE Skincare Benelux WWLP Team

 

Persoonlijk contact

Wij houden het graag persoonlijk. Maak daarom kennis met Josine (NL) en Sandrine (BE)! Zij staan geheel voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je mee te nemen in de snelgroeiende wereld van IMAGE Skincare. Wij hopen van je te horen!

Josine
Account Manager NL
josine@imageskincare.nl
+31-237114533

Sandrine
Account Manager BE
sandrine@imageskincare.be
+32-78480807