Winkelwagen

Het succes van IMAGE Skincare

IMAGE Skincare is hét succesvolle en innovatieve huidverzorgingsmerk voor zowel de professionele als de consumenten markt. Het merk bestaat ruim 15 jaar en is verkrijgbaar in 60 landen. IMAGE Skincare groeit wereldwijd met tientallen procenten en is op weg het grootste professionele merk te worden. In de Benelux is het merk sinds 2009 succesvol actief, met ruim 400 behandelcentra. Profiteer ook met uw behandelcentrum van het succes van IMAGE Skincare en vraag nu het informatiepakket aan.

 

Ondersteuning voor huidprofessionals

Een team van huidspecialisten ondersteunt u en andere huid professionals met succes om het beste uit hun behandelcentrum te halen. Het succes van het merk is mede te danken aan de werking van de producten. De resultaten zijn ongeëvenaard en wetenschappelijk onderbouwd. Er wordt in 130 laboratoriums continu doorontwikkeld, waardoor er jaarlijks nieuwe en verbeterde producten aan de verzorgingslijnen worden toegevoegd.

Uw IMAGE Skincare voordelen

  • Innovatieve producten met bewezen resultaat
  • Advies en ondersteuning van huidspecialisten
  • Ondersteuning marketing, communicatie en sales
  • Gemiddeld 8 productnoviteiten per jaar
  • Gratis basisopleiding incl. certificaat

 

Informatiepakket aanvragen

Benieuwd hoe uw behandelcentrum ook van het succes van IMAGE Skincare kan meeliften? Laat uw gegevens achter en ontvang binnen een week het informatiepakket.

Vraag het IMAGE Skincare Informatiepakket aan

*verplichte velden
Privacy voorwaarden

 

Direct contact

Jamie Borst is uw persoonlijke adviseur voor een succesvolle start!

Jamie Borst IMAGE Skincare Adviseur

 

Wilt u direct antwoord of overleggen met Jamie?

Stuur een email

of

Bel tussen 08:30-17:00

 

Wat kunt u verder van ons verwachten?

Om u zo goed mogelijk op weg te helpen, bieden wij u ondersteuning op het gebied van trainingen, opleidingen, marketing, communicatie en sales zodat u uw commerciële doelstellingen kunt overtreffen. Daarnaast hebben wij voor u een helpdesk met huidspecialisten waar u 5 dagen per week met al uw vragen terecht kunt.

 

Starten met IMAGE Skincare in uw behandelcentrum

Starten met de behandelingen en producten van IMAGE Skincare kan met een laagdrempelige investering voor een compleet pakket aan producten voor uw klanten. Wij bereiden u voor op een goede start met maximaal resultaat van IMAGE Skincare. Neem contact op voor de mogelijkheden via bovenstaand contactformulier.