IMAGE MD

IMAGE MD

De IMAGE MD-lijn is geformuleerd door plastische chirurgen voor een optimale huidgezondheid. Hoge werkzame ingredienten voor een maximaal resultaat.

Lees verder
Filteren

Huidige filters

  • Prijs € 40,00 - € 49,99

IMAGE MD - Restoring Facial Cleanser

Met deze intensieve cleanser kun je de huid dagelijks op een milde manier reinigen. Ook geschikt om make-up mee te verwijderen.

€ 47,00

IMAGE MD producten kopen?

Bij IMAGE Skincare kun je effectieve huidverbeteringsproducten kopen. Zo is de IMAGE MD-lijn speciaal ontwikkeld voor een optimale huidgezondheid en huidproblemen als huidveroudering en hyperpigmentatie. Met de IMAGE MD producten bereik je een maximaal resultaat door de hoge percentages werkzame ingrediënten en formules die zijn samengesteld door plastisch chirurgen. Wil je eens kennismaken met de IMAGE MD-lijn? Dan is het zeker een idee om een Trial Kit te kopen. Hierin vind je dé must haves voor een goede basisroutine, gericht op huidverbetering.

IMAGE MD: producten voor een goede basis 

Bereid je huid voor op de actieve ingrediënten van je serum en crème en reinig je huid met een goede cleanser. De IMAGE MD cleanser bevat een mix van drie verschillende zuren, waardoor je je huid effectief reinigt en celvernieuwing stimuleert. Breng vervolgens een serum aan, bijvoorbeeld het hydraterende en anti-aging IMAGE MD serum. Sluit je routine ‘s ochtends af met de lichtgewicht dagcrème met SPF 50, die je huid beschermt en het verouderingsproces helpt te vertragen. Ga ‘s avonds voor één van de IMAGE MD nachtcrèmes, ieder met een unieke en effectieve anti-aging, herstellende of verhelderende werking. 

Extra IMAGE MD producten kopen voor een optimale huidgezondheid

Wil je werken aan intensieve huidverbetering? Dan raden wij het zeker aan om een IMAGE MD product te kopen. Zo verminder je met de ooggel rimpels, donkere kringen en wallen en verzorg en bescherm je je lippen met de hydraterende lipverzorging met SPF 15. Voor een anti-aging booster ga je voor de Restoring Retinol Booster, met een sterk geconcentreerd mengsel van omega 3 en omega 6. Koop voor langdurige hydratatie en versteviging van de huid het retinol-masker. Heb je een peeling, microdermabrasie, IPL of laserbehandeling gehad? Kalmeer en verkoel je huid dan met het revolutionaire post-treatment masker.

Jouw perfecte huidverzorgingsroutine kopen bij IMAGE Skincare 

De IMAGE MD-lijn biedt voldoende producten voor effectieve huidverbetering. Maar neem ook zeker een kijkje bij onze andere productlijnen en mix & match jouw perfecte skincare routine bij elkaar. Wil je huidadvies of heb je een vraag? Dan kun je terecht bij onze chat rechtsonder onze website. Ook kun je de IMAGE MD-lijn bij ruim 400 Professionals in Nederland en België kopen. Hier kun je uiteraard ook heen voor een effectieve gezichtsbehandeling en advies.