IMAGE MD

IMAGE MD

De IMAGE MD-lijn is geformuleerd door plastische chirurgen voor een optimale huidgezondheid. Hoge werkzame ingredienten voor een maximaal resultaat.

Lees verder
IMAGE MD - Restoring Eye Masks (1 paar)

Geniet overal en altijd van stralende ogen. Deze hydrogel oogmaskers voor eenmalig gebruik verfrissen, verstevigen en kalmeren vermoeide ogen snel.

€ 7,50
IMAGE MD - Restoring Facial Cleanser

Met deze intensieve cleanser kun je de huid dagelijks op een milde manier reinigen. Ook geschikt om make-up mee te verwijderen.

€ 47,00
IMAGE MD - Restoring Youth Repair Crème

Deze rijke crème op basis van retinol en glycolzuur zorgt voor vermindering van huidveroudering en een jeugdige uitstraling.

€ 98,00
IMAGE MD - Restoring Retinol Booster

Ga vroegtijdige tekenen van huidveroudering tegen met deze retinol booster! Een krachtig product, voor een krachtig resultaat. 

€ 98,00
IMAGE MD - Restoring Daily Defense Moisturizer SPF 50

Bescherm je huid dagelijks tegen de schadelijke effecten van uv-stralen en help het verouderingsproces vertragen met deze hoogwaardige dagcrème met SPF 50.

€ 61,00
IMAGE MD - Restoring Eye Masks

Van vermoeide ogen naar een frisse blik! Met de IMAGE MD - Restoring Eye Masks verfris en hydrateer je de huid rond je ogen binnen enkele minuten.

€ 62,00
IMAGE MD - Restoring Lip Enhancer SPF 15

Deze lipgel is niet alleen ultra-hydraterend en beschermend (SPF 15), maar vergroot zichtbaar het volume van de lippen. 

€ 38,00
IMAGE MD - Trial Kit

Correctie, preventie en onderhoud van de huid samengevoegd in één eenvoudig te gebruiken trial kit van het IMAGE MD skincare system

€ 39,00

IMAGE MD producten kopen?

Bij IMAGE Skincare kun je effectieve huidverbeteringsproducten kopen. Zo is de IMAGE MD-lijn speciaal ontwikkeld voor een optimale huidgezondheid en huidproblemen als huidveroudering en hyperpigmentatie. Met de IMAGE MD producten bereik je een maximaal resultaat door de hoge percentages werkzame ingrediënten en formules die zijn samengesteld door plastisch chirurgen. Wil je eens kennismaken met de IMAGE MD-lijn? Dan is het zeker een idee om een Trial Kit te kopen. Hierin vind je dé must haves voor een goede basisroutine, gericht op huidverbetering.

IMAGE MD: producten voor een goede basis 

Bereid je huid voor op de actieve ingrediënten van je serum en crème en reinig je huid met een goede cleanser. De IMAGE MD cleanser bevat een mix van drie verschillende zuren, waardoor je je huid effectief reinigt en celvernieuwing stimuleert. Breng vervolgens een serum aan, bijvoorbeeld het hydraterende en anti-aging IMAGE MD serum. Sluit je routine ‘s ochtends af met de lichtgewicht dagcrème met SPF 50, die je huid beschermt en het verouderingsproces helpt te vertragen. Ga ‘s avonds voor één van de IMAGE MD nachtcrèmes, ieder met een unieke en effectieve anti-aging, herstellende of verhelderende werking. 

Extra IMAGE MD producten kopen voor een optimale huidgezondheid

Wil je werken aan intensieve huidverbetering? Dan raden wij het zeker aan om een IMAGE MD product te kopen. Zo verminder je met de ooggel rimpels, donkere kringen en wallen en verzorg en bescherm je je lippen met de hydraterende lipverzorging met SPF 15. Voor een anti-aging booster ga je voor de Restoring Retinol Booster, met een sterk geconcentreerd mengsel van omega 3 en omega 6. Koop voor langdurige hydratatie en versteviging van de huid het retinol-masker. Heb je een peeling, microdermabrasie, IPL of laserbehandeling gehad? Kalmeer en verkoel je huid dan met het revolutionaire post-treatment masker.

Jouw perfecte huidverzorgingsroutine kopen bij IMAGE Skincare 

De IMAGE MD-lijn biedt voldoende producten voor effectieve huidverbetering. Maar neem ook zeker een kijkje bij onze andere productlijnen en mix & match jouw perfecte skincare routine bij elkaar. Wil je huidadvies of heb je een vraag? Dan kun je terecht bij onze chat rechtsonder onze website. Ook kun je de IMAGE MD-lijn bij ruim 400 Professionals in Nederland en België kopen. Hier kun je uiteraard ook heen voor een effectieve gezichtsbehandeling en advies.