Winkelwagen

Salon in de Watten

Cimburgalaan 23a
4819 BA Breda

Over dit behandelcentrum

Neem plaats in de heerlijke zachte stoel van Salon In de Watten, laat je verwennen en ervaar hoe een verzorgde huid bijdraagt aan een ontspannen lichaam en geest. Na de behandeling bij Salon In de Watten loop je stralend en vol zelfvertrouwen de deur uit.

Valerie volgde haar opleiding tot schoonheidsspecialiste bij Esthetica Breda en begon met Salon In de Watten uit haar interesse voor huidverzorging en de overtuiging dat een gezonde stralende huid bijdraagt aan het zelfvertrouwen van de vrouw.

“Ik vind het heerlijk dat ik in mijn salon vrouwen de persoonlijke aandacht kan geven die ze verdienen. Ze kunnen lekker tot rust komen in de stoel terwijl ik ze verwen met een behandeling waaraan zij en haar huid op dat moment behoefte hebben. Ik ben er zeker van dat rust en de juiste behandeling zorgen voor een ontspannen gevoel. Maar ik ga voor meer dan dat, ik wil ook echt bijdragen aan een gezondere huid op de langere termijn. Ik weet zelf hoe fijn het voelt om een gezonde huid te hebben, maar ik heb ook aan den lijve ondervonden hoeveel impact huidproblemen kunnen hebben op je dagelijks leven. Ik heb daarom ook bewust gekozen om te werken met de producten van IMAGE Skincare, deze werken door op de diepere huidlagen en de verschillende producten doen hun werk goed op elk type huid. Ik stem de producten helemaal af op wat de huid op dat moment nodig heeft.”

Neem contact op met deze salon