Winkelwagen

Max SkinCare

Perzikstraat 21
6658 EX Beneden-Leeuwen

Openingstijden

 • maandag
  09:30 - 18:00
 • dinsdag
  09:30 - 20:00
 • woensdag
  09:30 - 18:00
 • donderdag
  09:30 - 20:00
 • vrijdag
  09:30 - 18:00
 • zaterdag
  10:00 - 16:00
 • zondag
  00:00 - 00:00

Over dit behandelcentrum

MAX SkinCare is een moderne eigentijdse praktijk voor huidverbetering in Beneden Leeuwen in het land van Maas en Waal.

Eigenaresse Gerrie van Bokhoven wil meer dan alleen verzorgende en ontspannende behandelingen geven. Daarom besteed ze uitgebreide aandacht aan revitalisatie en anti-aging. Ze werkt in de praktijk samen met deskundige specialisten op schoonheids- en anti-aginggebied en beschikt over moderne behandeltechnieken.

Bij MAX SkinCare wordt behandeld met hoogwaardige huidverbeterende productlijnen, waaronder IMAGE Skincare. Deze zogenaamde ‘cosmeceuticals’ zijn producten die qua werkzaamheid in het gebied tussen cosmetica en farmaceutica liggen. De werkstoffen zijn vaak hoog gedoseerd, maar vooral ook in onderlinge samenwerking voortreffelijk op elkaar afgestemd, waardoor zichtbare huidverbetering gerealiseerd kan worden.

Er is een duidelijk verschil tussen huidverzorging en huidverbetering. Bij huidverzorging wordt alleen de bovenste laag van de opperhuid behandeld. Bij huidverbetering worden juist de diepe lagen van de opperhuid behandeld om de huid te stimuleren en nieuwe cellen aan te maken. Dat kan op verschillende manieren door bijvoorbeeld het gebruik van apparatuur, diverse peelings, bindweefselmassage of suppletie voor huidherstel van binnenuit in te zetten. MAX SkinCare beschikt nu ook over de nieuwste lichttherapie voor collageeninductie en therapie tegen acne met behulp van de Collageen Booster.

Om een totaalpakket te kunnen bieden is er ook elke drie weken een huidtherapeute aanwezig voor het ondergaan van diverse laserbehandelingen en een arts voor botox en injectables.

Bent u enthousiast geworden en wilt u graag een vrijblijvende intake? Wij hopen u graag te zien.

MAX SkinCare

Gerrie van Bokhoven

Neem contact op met deze salon