Winkelwagen

Dermamedi Lijn Praktijk voor Huidtherapie

Putselaan 142
3074 JG Rotterdam

Openingstijden

 • maandag
  09:30 - 20:00
 • dinsdag
  09:30 - 20:00
 • woensdag
  09:30 - 20:00
 • donderdag
  09:30 - 21:00
 • vrijdag
  09:30 - 20:00
 • zaterdag
  10:30 - 18:30
 • zondag
  00:00 - 00:00

Over dit behandelcentrum

Bij DermaMedi Lijn Praktijk voor Huidtherapie, gevestigd binnen Gezondheidscentrum te Rotterdam, kunt u terecht voor zowel medische als cosmetische behandelingen die afgestemd zijn op uw behoeften en gericht zijn op het verbeteren van de huid of verminderen en/of voorkomen van de huidproblemen.

De praktijk is gespecialiseerd in het behandelen van diverse huidaandoeningen, zoals: ongewenste haargroei, acne, couperose, rosacea, pigmentatie, littekens, oneffenheden, huidveroudering en huidverslapping.

U kunt bij ons terecht voor de volgende behandelingen, waaronder:

Laser ontharen
LPG Endermologie
CryoPen
TCA peeling
Micro needling
Micro dermabrasie
Coagulatie
Acnetherapie
Camouflagetherapie
Elektrische epilatie
Littekentherapie
Productadvies

De behandelingen worden uitsluitend uitgevoerd door gediplomeerde en erkende huidtherapeuten. Daardoor krijgt u altijd deskundig en eerlijk advies.
Huidtherapie DermaMedi Lijn is aangesloten is bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en staat geregistreerd bij Kwaliteitsregister Paramedici (KP). De behandelingen in de meeste gevallen worden vergoed vanuit uw aanvullende pakket.

Naast de behandelingen beschikt de praktijk over de nieuwste hoogwaardig apparatuur, de huidverbeterende producten en peelings van IMAGE Skincare voor een optimale resultaat.

U bent van harte welkom in onze praktijk voor een vrijblijvend advies gesprek.

Neem contact op met deze salon