Winkelwagen

Beleza Schoonheidssalon Brielle

Bollaarsdijk 21
3231 LA Brielle

Over dit behandelcentrum

Sinds 2000 ben ik - Joceline Grinn-de Brito - schoonheidsspecialiste in mijn salon Beleza Schoonheidssalon in Brielle. Als gediplomeerd Anbos schoonheidsspecialiste volg ik voortdurend opleidingen en cursussen om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen binnen mijn vakgebied. Hierdoor zijn er inmiddels een aantal specialisaties waarvoor u bij mij terecht kunt.

Acne specialisatie

Heeft u een litteken-gevoelige huid of heeft u last van acne? Tijdens de reinigende behandelingen werk ik aan het herstel van uw huid.

Cosmetische bindweefsel massage

Uw huid verjongen zonder naalden? Ga dan voor een kuurverband van bindweefsel massage.

Huidverbeterende massage

Een huidverbeterende massage activeert celvernieuwing en optimaliseert de huidstructuur. Dit in combinatie met pincements technieken geven een verbluffend resultaat.

Cosmetische Shiatsu massage

Bij Shiatsu werken cosmetica en massage samen. Deze combinatie heeft een duidelijke meerwaarde voor diverse huidproblemen.

Dermaroller behandelingen

Uw huid wordt gladder, gezonder, steviger en jonger met de micro-needling behandeling van Dermaroller. Als gecertificeerd Dermaroller-specialist geef ik uw huid een collageen boost.

Bellabaci Cupping behandelingen

Voor een goed doorbloede huid werk ik met Bellabaci Cupping. Deze massage werkt als een vacuüm en heeft een ontspannen en helende werking op uw lichaam.

Uiteraard werk ik met de producten van IMAGE Skincare en graag verwelkom ik u in mijn schoonheidssalon in Brielle.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u een afspraak maken? 

Ik werk uitsluitend op afspraak dus neem contact op om een geschikte dag en tijd in te plannen. 

Neem contact op met deze salon