Winkelwagen

Beauty & Balance

Maaseikerweg 248
6006 AD Weert

Over dit behandelcentrum

Ik ben Antoinette te Riele, eigenaar en huid specialist bij Beauty & Balance te Weert. Ik werk al vele jaren in het schoonheid vak en volg deontwikkelingen en mogelijkheden op het gebied van de huid en huidbehandelingen op de voet.

Naast bijscholing en voortdurend optimaliseren, ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in de mens als geheel. Voor mij is een mooie huid vooral een gezonde huid. Letterlijk goed in je vel zitten, door naast beauty oog te hebben voor balance. Ik focus op maatwerk, en op een advies, afgestemd op uw individuele behoeften. Samen leggen wij de basis voor een optimale lifestyle.

Deze visie maakte de keuze voor een locatie in het gezondheidscentrum gemakkelijk. Collega’s om te sparren, en mijn horizon telkens kunnen verbreden.Geheel passend bij mijn persoonlijkheid, is niets in mijn instituut standaard. Mijn groeiende groep klanten weet dat te waarderen.

Ik doe met veel plezier waar ik goed in ben. Bovendien heb ik iedere werkdag weer een enorme voldoening, als u tevreden en stralend het instituut verlaat. Het is een voortdurende uitdaging telkens weer zichtbaar en voelbaar resultaat te realiseren, en U een moment voor uzelf te laten beleven in de hectiek van alledag.

Neem contact op met deze salon